ßen aLaskada çaL??aca??m için 1200$ dolar?n aLt?nda geLirsem üzüLürüm![]()
ßu aLaska merakı ßeni öLdürecek
eger gezip biraz da alisveris yaparim diyorsan geri para getirme ihtimalin cok cok az... amerikaya para biriktirmeye gidenler cok buyuk hata yapar , yazin antalya da bodrum gibi yerlerde calisarak 3-4 ayda 1500- 200 tl para biriktirebilirler..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
900dolar?m orda çal?nda hiç mesaim olmad? 2laptop ald?m dünyaca araba kiralad?m dola?t?m hediye ald?m herkese 3er 4er tane 700dolar da getirdim ve babamlar f?rçalad? niye o parayla da orda gezmemi?im diye
dönü?te getirece?in paradan ziyada orada kazand???n paray? nas?l de?erlendirebilece?ini dü?ünmek bence çok daha önemli amac?n?z sadece para kazanmaksa olabilecek s?k?nt?larda zor duruma dü?ersiniz
arkada??n erken dönsün sen bo?ver gezmene bak orada zaten gezecek arkada? bulursun ama türk ama yabanc?
miamide kald???m?z hotelde bir türk çift vard? 3s?rp k?z ve 1erkek s?rpla beraber geziyorlard? floriday? tamamen ve buffalodan gelmi?lerdi
orda gezecek adam bulursun bulamazsan bana ula?![]()
ben zaten o erken donerse hayatta donmem bundan sonra master var bidaha gitmek zor aptalm?y?m gezmeden geleyim paraysa burdada kazan?l?r...
bu yazd?klar?n?z? tek tek okutaca??m kendisine hala 2000 dolar getirece?im diye y?rt?n?yor ben 30eylülde donerim diyor valla biraz daha ?srar ederse sen donersin ben sonra gelirim diyece?im boyle saçmal?km? olur ya bi ohio görecez gelecez oyle bir hikaye yok yani![]()
baya gezdim, en sonda 1000 dolar parayla geri dondum.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Bence bunun hesab?na gitmeden evvel ko?ullanmak psikolojik çöküntü yaratabilir. Yan?m?zda yeterli olan? götürelim orda elimizden geleni yapal?m problem çekmeyelimde, sa? salim mutlu mesut dönelim, paras? tuzu biberi olsun...
arkada?lar?m?z ?srarlar?ma ra?men 1500dolarl?k arbay? 3700e al?p onunla mississippiden new yorka geldiler geze geze
las vegastan miamiye kadar enlemesine dola?t?lar ve son olarak da georgia üzerinden okyanusa ula?arak k?y? kesiminden new yorka gittiler
orada da 900dolara satt?lar ama 4ki?iydiler
toplam 2800zarar ettiler gibi gözüküyor
ama ki?i ba?? bu 700dolar olur
biz de ki?i ba?? 700dolara onlar?n gezdi?ine denk gelebilecek yerleri gezdik arabaya kiralayarak
hani arada pek bi fark yok gibi
onlar pazarl??? iyi yapamad?lar ondan biraz pahal? oldu ama i?leri iyi gitmedi
motor bozuldu bikaç destek gerekti arbaya masraflar? ç?kt? falan arabadan anlam?yorsan kesinlikle alma derim
150 dolar ne arabasi yazaten sigorta tutuyor 3 aylik 750-800 dolar. ben 150 dolara araba gormedim acikcasi...
Beklentileri asgariye indirerek gitmek huzur dolu bir wat programi gecirmenizi saglar. Biraz arastirirsak dedigim gibi cok buyuk beklentilere girmis olmayiz.
Imzamda belirttigim uzere : "napolyona ozenmeden once, ara...ara...ara!!![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
2 bisiklet almistik biz ilk senemizde 160 dolarane 150 dolara arabasi yahu millet iyice sisirmeye baslamis yine
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
I made a promise never to settle...
biz beklentileri dusurun dedikce agiz sulandiran wat hikayeleri geliyor![]()
bu arada foruma wat sezonu kotu gecenler pek ugramiyor sanirim
![]()
Ben 12-13 Haz gibi ç?kaca??m yola bisiklet bulursam kâr diyorum. Otomobilin içine do?mu?-hayat?n? içinde geçirmi? ve 14 ?ubat'? dahi arabas? ile geçirecek olan ben gibi biri için orada otomobil almak ters.
Zarar edece?iniz paraya burada kâr?na sataca??n?z ?eyler alabilirsiniz. Örne?in araç bak?m? ile u?ra??yorum ö?rencili?in yan? s?ra, otomobil elektroni?i, cilad?r, waxt?r, polisaj ürünüdür bu tarz ?eylere deli kârlar elde ederim. Her ?eyden çakt?rmayacak ?ekilde birer adet, yükte hafif pahada a??r double-din cihazlar, pahal? waxlar, polisaj pedleri ve bir navigasyon cihaz? ile (ki bunlar 1000 USD tutmaz orada) burada o paray? direk 2-3'e katlar?m. Çoktan s?raya giren bile var gümrük mümrük anlam?yorlar![]()
bende inanmad?m ama çal??t?klar? oteldeki sorumlusuyla çok iyiymi? aras? e?i de araba tamircisiymi? 150 dolara 89 model pickup'? -demin van dedim pardon- kapm??lar 100 dolar da masraf etmi?ler donuste de u?ra?may?p b?rakm??lar soka?abunu anlatan arkada??m da yalan konu?acak biri de?il sonuçta bizi yanl?? yonlendirmek istemez..
Soka?a araç b?rak?ld??? takdirde plakadan ki?iyi tespit edip ba??na bela almas?n? Araç b?rakmak pek masum bir davran?? olarak kar??lanamayabilir?? Bilgisi olan??
(Hani TR'de sorun olmazda)
@ozgursum
yok gerçekten yalan soylemesini beklemedi?im birisidir kald?ki tecrübeli oldu?u için her daim bizi iyi yonlendirmeye çal???yor.. asl?nda çok da ?a??rmamak gerek ben daha geçen gün gordum craiglistte 2001 model mustangi hemde 500 dolara![]()
motoru yoktur onun![]()
yok tamiri varm?? 100 dolar masraf yapm??lar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks