Work and Travel

Sonuç: Bu tez geçer mi?

Katılımcı sayısı
30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

25 83,33%
  • Hayır

5 16,67%
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Firma Politikaları ve Fiyat Savaşları (ARAŞTIRMA)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba oncelıle calısman ıcın senı tebrık ederım
    senın bu calısmaların uzerıne hemen bı calısma yaptım ve soyle bı sonuc cıktı sanırsam program ucretı 1301-1500 arası olan sırket sayısı bır elın parmagını (en fazla 10 dur)gecmıyor ve bu sırketler arasında bu ısı gercekten cok ıyı yapan en az 8 tane sırket sayarım sana
    dıger 2-3 sırketın yaptıgı kotu seylerı dıger bu ısı hakkıyla yapan 8(tahmınımce) sırkete malletmek bence bıraz haksızlık olur
    sende benım gıbı cok ıyı bılıyorsun kı bu sıerketle gercekten bu ısı hakkıyla yapıyor
    sence de bu dıger sırketlere bıraz haksızlık olmamıs mı
    eger ıstatıstık yapmak ıstıyorsanız bı ıstatıstıklerı ısımlerıyle bırlıkte acıklayın kı yasın yanında kuruda yanmasın
    saygılarımla

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba oncelıle calısman ıcın senı tebrık ederım
    senın bu calısmaların uzerıne hemen bı calısma yaptım ve soyle bı sonuc cıktı sanırsam program ucretı 1301-1500 arası olan sırket sayısı bır elın parmagını (en fazla 10 dur)gecmıyor ve bu sırketler arasında bu ısı gercekten cok ıyı yapan en az 8 tane sırket sayarım sana
    dıger 2-3 sırketın yaptıgı kotu seylerı dıger bu ısı hakkıyla yapan 8(tahmınımce) sırkete malletmek bence bıraz haksızlık olur
    sende benım gıbı cok ıyı bılıyorsun kı bu sıerketle gercekten bu ısı hakkıyla yapıyor
    sence de bu dıger sırketlere bıraz haksızlık olmamıs mı
    eger ıstatıstık yapmak ıstıyorsanız bı ıstatıstıklerı ısımlerıyle bırlıkte acıklayın kı yasın yanında kuruda yanmasın
    saygılarımla
    @american_eagle
    Bir tez yazlırken amaç, önem, varsayım ve sınırlılıklar mutlaka belirtilmelidir. Bende bunları belirttim. Sonuç paragrafı ve yorum kısmını da eğer dikkatlice okursan şu yorumunun benim tezimle alakalı olmadığını anlayacaksın.

2.Amaç :
    - Work and Travel Programı'nda yaşanan mağduriyetlerin, resmi ve gayriresmi beyanlarla ticari olarak kullanımının, www.turkishwat.net internet sitesi üzerinde yazılmış "Mağduriyet" mesajlarının incelenmesi suretiyle ortaya koyulması
    - Programı nispeten ucuz satan şirketlere karşı yazılı, sözlü ve görsel "Ucuz ise uzak dur" beyanının gerçeği yansıtmadığının ortaya koyulması amaçlanmıştır.
    3.Önem:
    Bu çalışma,
    -Yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi,
    -Firmaların ticari beyanlarının gerçekliğinin ortaya koyulması,
    -Work and Travel programına katılmış/katılmayı düşÃ¼nen öğrencilere kaynak teşkil edecek olması,
    - Yaşanan mağduriyetlerle birlikte en üst seviyeye ulaşan bilgi kirliğinin önüne geçilmesi açısından önem arzetmektedir.
    Elbetteki bu işi hakkıyla yapan bir çok şirket var. Burada fiyat hiç önemli değil. 1400'e de yapan mükemmel şirketler var, daha aşağısına da.. Ancak dediğim gibi tezde bunu incelemedim. Ticari kaygılarla beyan edilmiş, gerçeği yansıtmayan beyanların ortaya koyulmasıdır amacım. Sonuç ve yorum kısmını tekrar dikkatlice okumanı istiyorum. Sanırım biraz yanlış okudun...Diğer iki Ã¼ç şirketin yaptıklarının, işini hakkıyla yapanlara mal edilmesi ile ilgili bir durum yok ortada. Hatta tez dikkatli okunursa,
    "Fiyat" ın çoğu zaman anlam ifade etmediği gerçeği de ortaya çıkacaktır. Fiyatı düşÃ¼k tutan şirketler, fiyatlarını 1400-1500 seviyesine çektiklerinde nasıl ki "Kaliteli Firma" olmayacaklarsa, yüksek tutanların fiyatı düşÃ¼rmesi de onların "Kalitesiz Firma" olduğu anlamına gelmeyecektir. Tekrar söylüyorum bu çalışmanın iyi şirket yada kötü şirket belirleme ile yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur. Ortaya çıkan verilerle birlikte Ucuz Şirket-Mağduriyet ilişkisi ele alınmıştır.

P.s: Yaptığım bu açıklamaların hepsi tez ile alakalıydı. Eğer bu kadar açıkça ortaya konan bir sunum seni halen tatmin etmediyse, hala bu tez iyi şirket-kötü şirket belirlensin diye yaptığımı düşÃ¼nüyorsan şunu söyleyebilirim ki bende program fiyatı 1400 olan bir şirketle gittim. Yine gidecek olsam onlarla giderim. Burada kıstasım ucuz yada pahalı olması değil aldığım hizmettir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)