ben senın gercekte yapmak ıstedıgın seyı anlıyorum ama burdan su sonucta cıkıyor 1300 dolar ve uzerı sırketlerde dıgerlerıne oranla daha fazla sorun cıkıyor dolayısıyla bunlardan uzak durun gıbı seyler
Evet
Hayır

ben senın gercekte yapmak ıstedıgın seyı anlıyorum ama burdan su sonucta cıkıyor 1300 dolar ve uzerı sırketlerde dıgerlerıne oranla daha fazla sorun cıkıyor dolayısıyla bunlardan uzak durun gıbı seyler

Bunu bende düşÃ¼ndüm ve yorum kısmında ek olarak bu şekilde yorumlanmaması için açıklama da yaptım. Her zaman söylüyorum, birçok kez yazdım, şirket seçim yönergesinde de yazıyor. Sorgulanması gereken fiyatın az yada çok olması değil, ödenecek parayla alınabilecek hizmetin doğru orantılı olup olmadığıdır.
Ek olarak çalışmanın hedefinden sapmaması için "Sponsor" değişkenini göz önünde bulundurmadım. Sponsor firma burada gerçekten önem arzediyor. Bir puanlama ile durumu açıklayacak olursak, 10 üzerinden 9 verdiğimiz bir sponsor ile 10 üzerinden 5 verdiğimiz bir sponsorun fiyatları aynı ise burada biraz durup düşÃ¼nmek gerekiyor ve bu tez ile birlikte yine ortaya çıkıyor ki "Fiyat" gerçekten anlamsız.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks