Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fatih26 kardeş bende senin gibi florida'da destinde çalışmak isityorum.şimdi sana birçok sorum oolacak,cevaplarsan sevinirim.
1-burda ulaşım zor diyosun ne yani kalcağımız yerle çalışcağımız yer arasında yada gezceğimiz alışveriş yapacağımız şehir arasında km'ler mil'lermi varki?burası sonucunda bi tatil kasabası çokmu büyük yerki?
2-kaldığın yeri siz ordamı ayarladınız,yoksa şirketmi ayarladı?çünkü ben hiç benim şirketimin job fair listesinde o deideiğin tarzda müstakil evler görmüyom genelde hosteller oluyo oralarda aylık 440 dolar cicar bide 110 dolar depozito var,bu hosteller hakkında bilgin varmı??
3-bu anlattığın kadar parayı kazanmanda cep harçlığını hariçmi tuttun??
4-gündelik ortalama kaç dolar harcıyodun işte yemeğidir suyudur falan filan??
5- bide destindeki big kaunas'ta hangi işi yaptın ve daha ne tür işler var??
bu kadarcık cevaplarsan sevinirim
answers
1-)destin normalde nüfus olarak küçük bi yer ama dağınık,geniş alana yayılmış bir yer.mesafeler çok uzak,yürüyerek hiç bir yere gidemezsiniz,ama konaklamayı işe yakın(yani en fazla 3 mil)ayarlatırsanız,bisikletle işe ve diğer heryere gidilebilirsiniz.hatta konaklamayı işe yürüme mesafesinde ayarlatabilirsiniz.ama yine de bisiklete ya da arabaya ihtiyaç oluyor.
2-)valla bizim konaklamayı şirket ayarlattı,ve ben size destin de çalıştığı emlakçıyı söyleyeyim:real joy properties
orda benim bildiğim motel 6 diye bi yer var,bi de village inn tarzı yerler var ama bunlar hem pahalı hem de içinde mutfak vs imkanları yok.orda mutlaka klimalı bir ev ayarlatın.gitmeden evinizi ayarlayın.bi de kira kontratı imzalarken bu depozito işlerine çok dikkat edin,biz depozitomuzu alamadık bu yüzden.
3-)ben toplam cep harçlığı hariç 3 ayda 3000dolar falan kazandım
4-)yemene bağlı ama ben kendim evde mutfak imkanları olduğundan yemeğe çok vermedim.herkes gibi walmart dan alışverişlerimizi yaptık.walmart bizim 2.evimizditam hatırlamıyorum ama bana çok lükse kaçmadan2haftada max 75dolar yetiyordu.bu da çok para değil bence.
5-)forumda yazmıştım destin diye aratırsanız yazıyor ama ben yine de söyleyeyim:big kahunas da lifeguard olarak çalıştım,bundan başka işler şunlar:yemekle ve temizlikle ilgilenenler(tualetler dahil),kasiyer,biletleri kontrol eden görevli,bakımla uğraşanlar ve bahçıvanlar.bir de bizim bazı arkadaşlar yine parka ait olan diğer atraksiyonlarda ride attendant olarak çalıştılar.ama geçen sene job faire gelen insan kaynakları uzmanı sadece lifeguard pozisyonuna almıştı.diğer pozisyonlar da başka watçılar çalışıyordu(bulgar,moldovalı,makedon vs..)