Motosiklet olayını ben de cok seviyorum, bir süre kullanmıstım TR de, tekrar almayı da düsünüyorum, gayet zevkli ve trafige takılma sorunu yok. İstanbul Ankara gibi cok büyük sehirlerde tehlikeli olabilecegi kesin tabi. Abd de motosiklet kısmına gelirsek bir ara 1-2 gün kiralamayı düsünmüstüm. Vegasta Harleyler 150$ dan baslıyordu direk vazgectim. Genel olarak motosiklet kiralaması arabadan daha pahalı Amerikada. Satın alma isine gelirsek travel kısmında kullanma durumun olmayacak - 1. Kullanmak icin kask, ceket, koruyucu kıyafetler vs gerekicek ki bunlar da min 150$ tutar. Bizden bisiklete binerken bile kask istiyorlardı, zorunlu olarak alman lazım bunları kacarı yok, bisiklet gibi degil yakalanırsan kesin ceza yersin, - 2. Ehliyet ve sigorta olayı da var tabiki bu da ekstra masraf gerektiricek, sigortanın aylık min 80-100$ olacagını tahmin ediyorum - 3. Sana tavsiyem, orda ev-is ulasım sonunun olursa bisiklet al veya toplu tasıma kullan, gezerken de araba kiralarsın ama motosiklet olayına girme bence. Ama benim gibi motosiklet tutkun varsa iyi calıs kazan, biriktir TR ye gelince güzel bir motosikletin olsun degil mi. Yeteri kadar kazanamadıgım icin ben basaramamıstım, umarım tavsiyelerime uyar sen basarırsın...

Alıntı
Bookmarks