Alıntı washburn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben ailemden gizli aldım sonra kaza yaptım ve ameliyat olmam gerekti o sırada motor aldığımı, kaza yaptığımı ve ameliyat olmam gerektiğini söyledim ve sorum şu oldu ameliyatı izmirde mi olayım yoksa amasya ya mı geleyim ameliyat olmak için. ama sonra anladım ki sandığım kadar basit bi soru değilmiş. sonra anneme saatlerce durumumun iyi olduğunu,sürekli kask taktığımı bundan sonra daha dikkatli olacağımı v.s v.s anlattım sonuç bi kaç gün sonra amasya da ameliyat oldum ama motor aşkı asla bitmedi. bu yaz inş. amerikadan yeni ekipmanlar alacağım ve dönüşte de motoru değiştireceğim
geçmiş olsun...kasksız bakkala bile gitmeyin abi ya tabi senin aile farklı şehirdeymiş..onun için öyle bişey yapabildin bende o durum yok amerikada artık kısmet...

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kuryecilir yüzünden herkes düşman motora ,
bir de şu tarafından bakmak lazım.
Piyasada bir sürü taksici var , onlar da " hayvan"
(hayvan gibi kullanmıyorlar direk hayvanlar)
ama kimse taksicilerin üstüne kıramıyor.

Öte yandan arkadaşımın atv'si var onu da sıkıştıramıyorlar ,
bir kaç kişi sıkıştırma girişiminde bulununca arkadaş eliyle aynasını kırmış adamların

Uzun lafın kısası küçük araçlara karşı bir üstünlük kurma eğilimi var milletimizde
kesinlikle katılıyorum...büyük balık küçük balığı yutar sanıolar...fakat gelişmiş toplumlarda öncelik hakkı sırasıyla ambulans, itfaiye, polis, yaya, bisiklet, motosiklet, araç, jeep, kamyon...bizde tam tersi...güçlü olan alır yolu...
taksiciler konusunda kesinlikle katılıyorum...ehliyet o kadar kolay alınıyor ki, hiç bilmesende veriolar ehliyeti..sınavda kolay..onun yerine de başkasını sokuolar tamam...yazık..