Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@hakanerdogan,

hocam inşallah denk gelir yeşilinden alırsın. kawasaki benim için motosikletteki en önemli iki markadan biridir. harley davidson ve kawasaki hayranıyım. ilk sırada indian var tabii ama ona sahip olabilme şansımı sevdim ben :P

Kaptan 2 yıldır biriktiriyorum ya ER-6 N için, yaz dönüşÃ¼ birazda familiar destekle inşaallah diyelim.

Chopper-Cruiser işi yaş, ben bulutun olmadığı her gün binmek için düşÃ¼nüyorum. Yoksa ki ben sana ne chopperlar göstereyim ulaşması zor olmayan çoğu Harleye tokat atan. Emin ol abartma Harleyleri o kadar. Biraz fazla şişirme. Japon abilerin hiç aşağı kalır yanı yok. Doğrudan enjeksiyonlu elektronik ateşlemeli su soğutmalı ne yavrular var.

Al bir bak, kendi emsali bile olmayan ama daha pahalı olan bir kısım Harley medyasına temiz çakar bi makinedir. Hükmetme kudretini kendinde görüyorsan neden olmasın???

Ayrıca bu 1500 Intruder makinesi zincirli değil, kayışlı değil ŞAFTlıdır. Japonun elini bi yerde öpeceksin. Unutmadan, 3.000cc otomobil kadar yer

Suzuki > VL 1500 Intruder > 1999 MODEL ÇOK İYİ DURUMDA... #17258201 - sahibinden.com