valla 1 haftadan az kald? heyecan yava? yava? art?yor. ben bide adanadan ankaraya gidece?im.baya bir yorgunluk olacak.anlayaca??n?z in?. vizeyi al?rsam tatl? bir yorgunluk.

valla 1 haftadan az kald? heyecan yava? yava? art?yor. ben bide adanadan ankaraya gidece?im.baya bir yorgunluk olacak.anlayaca??n?z in?. vizeyi al?rsam tatl? bir yorgunluk.

hadi dostum hay?rl?s? ile al?rs?n in?allah bende ankara da girece?im vize görü?mesine gir, vizeni al ve bize de ankara konsoloslu?u ile ilgili güzel ?eyler söyle...![]()
Hadi bakalim heyecana mahal verme sakin. Gerisi kolay halledersin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

alirsin rahat ol![]()

Benim ?irket sahtekar m?d?r nedir? daha ankarada vize görü?meleri ba?lamad? demi?ti... Arkada??m sen ne zaman ald?n randevunu???

bir adanalı olarak başarılar diliyrum sana![]()
slm arkadaslar bende adanalıyım 2 martta görüşmem var benımde ıns alırsın arkadasım ve hangı sehre gıdeceksın acaba?
slm aradkaslar 02.03.2010 ANKARADA vize gorusmem war ortalama 3.25 ingcem de orta derece elementary yani cok ?y? deg?l 1.s?n?f ne yapamma gerek bana yard?mc? olurmusun lutfen

Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
maryland deki ocan city e gideceğim
bende pennsylvania hms hostta gıdecem uzak galıba marylanda neyse hayılrısı kardes basarıar sana

ben bugun vize görüşmesine gittim arkadaşlar istanbul da. heycan yapılması gereke bır durum yok bende giderken cok heycanlıydım ancak gorusmeyı yaptığım kişi çok rahat ve güler yüzlüydü bende çok rahatladım. ortalamadan çok sizi konuşturmaya çalısıyorlar ve gözümüzde büyüttüğümüz kadar bir durum değilmiş basit bir kaç soruyla tamamlanıyo hatta tavsiyede falan bile bulunuyo şakalasıyorlar benım ds formum daha gelmedıgı ıcın tek eksıgın bu onuda tamamlayınca tekrar gönder ıyı eglenceler dıleyerek ayrıldım çok da büyütülcek bişi olmadıgını o an anladım![]()

bugün ankarada vize görü?mem vard?..ve ald?m
tek önerim kesinlikle heyecan yap?lmamas? gerekti?i..
öyle ki, görü?mem o kadar k?sa sürdü ki anlatamam.
daha önce forumdan bakt???m sorulardan sadece bi kaç? geldi bunlar, bölümün ne?
kaç?nc? s?n?ftas?n?
okulun ne zman bitiyor?
ve ortalamam?n kaç oldu?u ve yaz?n ne i? yapaca??md?..
ba?ka soru sormad?... ama bunda i?imin belli olmas?n?n her?eyin haz?r olmas?n?n bi etkisi oldu?unu dü?ünüyorum son olarak yaz?n amerika da ii e?lenceler dedi te?ekkür ederek beni ups masas?na gönderdi.
demem o ki, gereksiz heyecan yapmay?n sak?n, rahat olun ve gülümseyin. hepinize bol ?ans.

evet arkada?lar bugün itibariyle vizem elime ula?m?? durumda herkese yard?mlar?ndan dolay? çok te?ekkür ederim.art?k s?rada uçak bileti alma i?i var. onu da hay?rl?s? ile halledece?iz in?. ?irketimle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks