valla gamehost'da pratik ortamı daha fazladır.gelen musterilerle diyalog ortamın daha boldur ama parası biraz azdır ve game bolumunun kuralları daha katıdır,senden butun calısma kurallarına uymanı isterler,surekli uyarı gelir ama zevkli iştir kulagında surekli bi mikrofon vardır,biraz daha karizmadır anliican.parası daha bol olsun dersen ride yada food'u tavsiye ederim.food bolumunde klimalı ortamda calsırsn biraz monoton gecer,ride ise acık havadadır kimi ride'larda birebir gunesin altındasındır ama birazcık daha zevklidir ve tabiki sorumlulukların daha fazladır,dikkatli olmanı gerektirir.lifeguardlıgı tavsiye etmem cunku az calıstırıyorlar.merchandise cok ama coook sıkıcı bir iştir.bi keresinde işci azlıgı vardı diye beni bu bolume vermişlerdi ama 3 saat mi yoksa 3 ay mı calıstım Allah bilir,hiç bişey yapmyrsn,surekli ayakta duruyorsun.ne bilim bana gore degil ve parası da daha azdır.food-game yada ride'yi sec

.parası daha bol olsun dersen ride yada food'u tavsiye ederim.food bolumunde klimalı ortamda calsırsn biraz monoton gecer,ride ise acık havadadır kimi ride'larda birebir gunesin altındasındır ama birazcık daha zevklidir ve tabiki sorumlulukların daha fazladır,dikkatli olmanı gerektirir.lifeguardlıgı tavsiye etmem cunku az calıstırıyorlar.merchandise cok ama coook sıkıcı bir iştir.bi keresinde işci azlıgı vardı diye beni bu bolume vermişlerdi ama 3 saat mi yoksa 3 ay mı calıstım Allah bilir,hiç bişey yapmyrsn,surekli ayakta duruyorsun.ne bilim bana gore degil ve parası da daha azdır.food-game yada ride'yi sec
Alıntı
Bookmarks