Arkadaşım yanlış anlama seninle polemiğe girmek istemiyorum.Kaldı ki burası yeri değil. Hekesin dini kendine bu ayrı bir mesele.Bizim görevimiz müslüman olarak sadece uyarmaktır ve tebliğ etmektir. Arkadaşım o yazıda kimse kimsenin dinini küçük görmüyor. İncil'e inanmayan zaten müslüman olamaz.Neyse bu konulara fazla girmeyeceğim. Belki sen bize müslüman olmayan bir insanın müslümanların verdikleri cevap karşısında nasıl düşÃ¼ndükleri burda söylüyorsun. Teşekkür ediyorum bunu yaptığın için. Çünkü her zaman olaylara karşındaki insanın penceresinden bakmak daha verimli çalışmaları ortaya koyar. Biz inandığımız için farklı düşÃ¼nüyoruz sen ise inanmadığın için farklı düşÃ¼nüyosun.
Saygılarımla...
Undefined "eğer ortada güzel birşey varsa buda bana aitse bunu söylerim. Karşımdaki bana tavır alcak diye doğru olandan şaşmam. Bu çalışmayı sadece bir kaç saat içinde yaptık ve bilgilerine güvendiğim kişilerden yadım aldım. Değiştirilebir haklısın o zaman değiştirmek istiyorsan değiştirmek istediğin yerleri yolla yada yanlışları bul düzelteyim ben açığım.

Alıntı
Bookmarks