Arkada?lar merhaba.
07.45 te ilk randevulardan biri de benimdi. Sabah zar zor söylene söylene uyand?k gittik. Erken gitmekte fayda yok zaten zaman gelince içeri al?yorlar. S?ra numaras? ald?k. Di?er arkada?lar?n söyledi?i gibi ne akademik refereans ne tapulara ihtiyaç olmuyor. Kap?da s?ra numaras? ald???n?z adam pasaportunuz ve ba?vuru internet ç?kt?n?z? elinize tutu?turuyor. Ha bir de Fortis banka makbuzu vard?.
Parmak izi için s?ra geldi?inde hafif ya?l?ms? bir bayan vard? ?ekerdi =) ilk 4 parma??m?n izini ald?ktan sonra sa? ve sol "thumbs" dedi =)) Anlam veremedim çünkü bilmiyordum. Ama 2 saniye dü?ündükten sonra içimden "Ba?ka ne olacak ki ba?parmakt?r herhalde diye geçirdim."
4 numaral? veznede s?ram geldi beyaz tenli Türk bayand?. Heycandan biraz kas?lm?? vaziyetteydim bu yüzden pek sempatik de?ildim.
Sordu?u sorulara k?sa seri ve net cevap verdim.

Bayan: Hello,How are you?
D: Fine ,thanks. You?
Bayan: Fine. Where are you studying?
D: At Istanbul Bilgi University.
Bayan: Bilgiiiiiiiiii. What's your department?
D: Law
Bayan: What's your Gpa?
D: 2.94
Bayan:Where are you going?
D: Chicago
Bayan: Where will you work?
D: I'm......gonna.... work..... in Six Flags.(Burada nedendir bilmiyorum cümle ç?kmad? bir türlü agz?mdan =)))
Bayan: Do you know what will you do?
D:I do not know yet.
Bayan: H?mm. Do you know your work place looks like what?
D: Sure. Amusement park.
Bayan: Have you ever been in amusement park in Turkey?
D: Of course
Bayan: What kind of amusement park ?
D: H?mmmm. I???. Enjoyable parkkssss =) ahsbwhjnemw (salakça bir s?r?t???m vard? ve ne dedi?imi ben de bilemedim kad?nda anlam veremeyen bir ifadeyle bakt? ve böyle bir park duydugumu sanm?yorum dedi. Ahahahah)
Bayan:What is your father doing?
D: He is retired.
Bayan: What he was doing before be retired?
D: He had a shoe shop.
Bayan:What kind of shoes?
D:Classic.
Bayan:OKeeeyy. Did you read it? (?nsan kaçakç?l??? ile ilgil olan yaz?)
D: Yes.

Elime ye?il ka??d? tutu?turdu ve bitti =)
Ha bir de daha önce yurtd???nda çal???p çal??mad???m? ve daha önce gidip gitmedi?imi sordu. No ve no olarak cevaplad?m.
Herkese kolay gelsin.