Yok ben İzmir'deyim bu fuara katılmadım pazartesi günü online hiring fuarına katılcam. Senle ben tam ters durumlardayız şuanBenim işim belli değil ama geri kalan herşeyi hallettim sayılır vizeyi 1 nisanda gidip almak dışında. İş de bu ay sonuna kadar belli olacak sanırım. Fuara katılım yüksek miydi işverenler olarak? Ve iyi işler var mıydı?

Benim işim belli değil ama geri kalan herşeyi hallettim sayılır vizeyi 1 nisanda gidip almak dışında. İş de bu ay sonuna kadar belli olacak sanırım. Fuara katılım yüksek miydi işverenler olarak? Ve iyi işler var mıydı?

onlar kibarca masadan gönderildiler,sonra naptılar bilmiyorum.gerçekten üzücüydü bunu görmek
çok sıcaktılar, ilgiliydiler, bide türk bi asistan vardı bu sene 4 kez gidicekmiş, o yardımcı oldu biçok yerde. sabah 8 de fuar alanındaydım,1 saat bekleyip,sunumdan sonra görüşmeye girmiştik,1-2 saatte işimiz biter derken otelden 1 de çıktım
yorucu ve stresli bi gündü. ama işi alamayan ya da orada yedek öğrenci durumunda bekleyen arkadaşlar için durum pek iç açıcı değildi, umarım işsiz kalmamışlardır
Bookmarks