birisi cıkıp konular tek demiyor.. okuyan arkadaşlar acaba bende niye tek diye garipseyecekler
bu görevi üstleniyorum konularn tek olması lazım arkadaşlar ve bende de tek![]()
birisi cıkıp konular tek demiyor.. okuyan arkadaşlar acaba bende niye tek diye garipseyecekler
bu görevi üstleniyorum konularn tek olması lazım arkadaşlar ve bende de tek![]()
hocam şimdi düzeldi hepimiz yanlış mı gördük yani yalancı mı diyosun sen bize
ortalığı karıştırayım
plaş plaş plaş
cAv adlı üye forumun 3 güzide üyesini çift görmekle ve topluma yalan söylemekle suçladı bunun üzerine bir açıklama yapan forum yetkilileri olayın kendileriyle alakası olmadıgını yazan arkadası bagladıgını söyledi bunun üzerine forumda karkaşa çıktı çıkan arbede de 8 kişi yaralandı bunun üzerine çok duygulanan abd konsolosu yaralı arkadaşlara konsolosluğa gelmeden vize vereceklerini söyledi bunu duyan diğer forum üyeleri aynı imkandan faydalanmak için birbirine girdi senin avatarının sapı senin profilinin çöpü diğerek birbirine girenleri ayırmaya gelen ekipler biber gazına alışkın üyelere abd kültüründen etkilendikleri için hot sos püskürttü bunun üzerine eski günlerini hatırlyarak duygusallaşan forum üyelerinin boşluğundan faydalanan ekipler olaya el koydu 114 forum üyesi göz altına alındı
abi bu ne yaaa saçmalama rekoru kırdım![]()
Kötü bir espriydi Seda![]()
yaaa napim hukuk sınavım var sabah ona çalışmaktan böyle oldum iğrenç espriler yapıyorum![]()
3 harfliler var bu forumda yaa diyorum ben hepmesela hatırladığım @cAv var 3 harfli
![]()
ya işte borç ilişkileri, borcun kaynakları, hukuki işlemleri,sözleşmeler,irade fesadı,sebepsiz zenginleşme falan filan offf.....![]()
Sözleşme ve sebepsiz zenginleşme garanti çıkar.
Hocanız case mi soruyor yoksa tanım mı?
bilmiyorum ki ilk kez giricem bu hocanın sınavına o biraz kasıyorallahtan test olcakmış
ben şu an battı balık yan gider modundayım zaten yaa accounting açıklanmış 20 almışım %95 kaldım![]()
konuşma esnasında söylenmiş beyit![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
İlk olarak kalbimi harekete geçirerek başlangıç yaparım, çünkü bu başlangıçların en yücesi ve en ulusudur.
Böyle bişi sanırım. Seninkinden pek farkı yok ama.
@ayhn
zaten o kadar buram buram google translator kokuyodu ki çevirin![]()
Konu beysin tarafından (09-04-2010 Saat 01:09 AM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Hazır foruma bi kaçgündür uğrayamaıyorken birkaç şey söyleyeyim,
1- Tam amerikada kız nasıl tavlanır konusuna gireyim de 2-3 trick kapayım dedim, konu kilitlenmiş ne oldu yine bi fırtına mı koptu, haberim yok.
Bu arada o konuyu her gördüğümde ve açarken de aklımda hep ekşisözlüğe bazen çeşitli gugıl aramaları vesilesiyle pek çok kez çıktığım "ya bi .... git" başlığı aklıma gelir.
Gerçekten o başlıkla alakalı hep böyle hissettim
2- richard99 uzun süredir görünmüyorsu , hep ban yediğini düşÃ¼ndüm yine ama meşgulmüş
3- Herkese selam biladerler ve aplalar![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
selam millet...beysinCDA senn çevirin bence de tam..hafta sonu ciee fuarına katılcak olan var mı?
ben de geldim sanirim iyi aksamlar millet..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
eyvallah sincili;
o başlıkta en son mesajda ,hani "if you bring bread, I eat bread. If you bring water...."
diye devam eden maddeyi Iraklı bi arkadaşla okumuştuk, baya güldüydük![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
türk kızı versiyonu da iiidi
if you bring bread i go, if you bring water i have gone already![]()
o konu artik rahmetli rahmetlinin arkasindan konusmayalim![]()
![]()
yok ya biz güzelce yad ediyoruz işte![]()
dualarinizi da eksik etmeyin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks