Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bi arkadaş lisans mezunu olmak gerekiyor dedi o yüzden başlamadan bitti bu durum benim için.önlisans okuyorum ben. + wat ile gelsem dahi süre bitince o kız arkadaş gibi kalamam daha okul bitmedi çünkü.
iyi güzel örnekler veriyorsunda hayat o kadar kolay ya da güzel değil.herkes o hatun gibi çılgında değil belkikaçak çalışmak vs gibi..
gittimde bunları düşünüyo değilim elbetteki henüz gitmedim ama gitmeden biçok şey hakkında bilgi edinmekde en iyisidir. sırtında çantayla gidip geziceğin bi yer değil abd. herşey para malesef birazda şans.
yüzlerce yorum okudum şansı yaver gidenler her konuda ahkam kesiyor, gitmeyenler her konuda ağzına geleni sayıyor,kötülüyor. insanın hangi gruptan olacağı ise zerre kadar belli değil! tamamen şans!
insanı da o belirsizlik geriyor işte ne yazık ki.
intern icin dogrudur, ben bilmiyorum kesin olarak hangi okul mezunu olmak gerektigini.ama onlisanslar gelebiliyorsa wata sende bu kizin yaptigini yapmaya calisabilirsin.kiz watla geldi ve okulu yarida kalmis oldu.belki de yanmistir bilmiyorum o ulkenin kurallarini.kacak calismak su.bazi yerler senden hangi vizeye sahip oldugunu sormuyorlar zaten bazilari da bilmiyor hangi vizenin ne anlama geldigini.o hep restaurant islerinde felan calisti.sansi yaver gidenler elbet ahkam kesecek cunku sansi yaver gidenler zor duruma dusmedi, bilmiyorlar baslarina birsey geldiklerinde ne yapacaklarini.iste sen o belirsizlige para veriyorsun.yoksa eglenceye,para kazanmaya,maceraya degil ...

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eger giderken once sirketini sonra da isini eyaletini dgoru ve iyi arastirarak yaparsan , beklentilerini ucuk hayaller ve amerikan genclik filmleri seklinde olusturursan tabiki hayal kirikligi yasar sonra da herkese beddua edersin... sans faktoru yok mu tabi ki var ama sansli olmadin diyleim zaten sen sansli olmayi bekleyerek gitmedigin icin hayal kirikligi olusmaz sorun olmaz.. gidenlerin buyuk cogunlugu bu yuzden hayal kirikligi yasiyor..
ewet cok dogru soyluyorsun arkadasim ...