benden önce yazmış tüm arkadaslar için yazma hakkım varsa bunu kullanmak istiyorum,bu başlığın altına yazma güzelliğini gostermek bir çeşit sosyallik ve paylasımcılık gostergesidir. Bunu yapan benden onceki ve benden sonraki tüm arkadaslara tebrikler, aslında bu siteye bilgi almak amaçlı giren ve zamanla bilgi verme amacıyla katılım gosteren ama öğrenmenin yeri zamanı ve yaşı olmadığını bilerek her geçen gün bu sanal ortamda farklı ve gercek paylaşımlara sebep olan arkadaslar, yani bizler ve sizler...
Buarada belki ayıp olacak ama size bir şey itiraf edeyim arkadaşlar, ilk mesajda bahsedilen gergin ve ateşli mesajları içeren konuların hiç birini farklı sebeplerden dolayı goremedim ve iştirak edemedim...ama herşey yolunda sanıyorum, herkes burda olduğuna göre
ve halen buraya bir şeyler yazabildiğimize göre...
Bu başlıkta yine "şafak sayacı" gibi dikkat ve ilgi çeken, içeri girip bakmadan çıkamayacağımız bir başlık olmus...
Sanırım bu mesajı ben yazıncaya kadar benden once 4-5 mesaj yollandı ve ben bu mesajı kimin için yazdığımı bilmeden suan ortaya yazmıs oluyorum...anlayışınız için tesekkurler![]()

,bu başlığın altına yazma güzelliğini gostermek bir çeşit sosyallik ve paylasımcılık gostergesidir. Bunu yapan benden onceki ve benden sonraki tüm arkadaslara tebrikler, aslında bu siteye bilgi almak amaçlı giren ve zamanla bilgi verme amacıyla katılım gosteren ama öğrenmenin yeri zamanı ve yaşı olmadığını bilerek her geçen gün bu sanal ortamda farklı ve gercek paylaşımlara sebep olan arkadaslar, yani bizler ve sizler...

Alýntý
Bookmarks