hergun 6 km gidis 6 km gelis 12 km bisiklet suruyorum artik alistim ama ilk gunlerde yorucuydu.gunluk 3 usd ulasim ucreti aliyolardi ben gittim 95 usd ye harika bi bisklet aldim baslarim boyle ise 3 ayda kim vercek 200 usd bi de manager kendi arabasiyla birakiyo parayi da cebe atiyo sozlesmede yazdgi gibi otobus falan da degil yani....neyse bi gun sehirler arsi yolda isten kaldgim eve giderken artik daha fazla dayanamadim cok susamimistim ..ana yoldan bi evin onune dogru iki kisiyi gordum ilk gordugum 2 kisinin yanina dogru gittim.bi kadin ve bi adam motorsikletlerini tamir ettikten onra yola koyulacaklardi adamin elinde buyuk bi bardak ve icinde buz vardi sanirim suydu ..benim gozler bardakta ve sey dedim suya ihtiyacim var yrdm edermisiniz dedim..adamin dedigine bakarmisin dedi ki geldigin yoldan 2 mil geri git orda benzinlik var ..ya insan bi evine gidip bi bardak su getirir..ben de sanki hic benzinligin yerini yeni ogreniyomus gibi guldum ve tesekkur ederim dedim icimden de karisina da kendisine de saydirdim..ve yola devam ettim istah kacti karisinin suratinda ki sakllar da igrencti benim sakllardan daha fazlaydi ogrenci oldgumu soyledgimde hic takmadi bile ..

Alıntı
Bookmarks