benimde 24 unde hemde tursit vizesi wat wizesi olsa hiç kaygılanmazdım ama tursit olunca iş değişiyor tabi !!!
@sucre
dostum ortalamanda iyi wat için erken sayılabilecek bi zamanda vizeye giriyosun almaman için hiç bir sebep yok gözüküyor ama biraz sakin ol sölemesi kolay bilyorum ama kendini rahatlatmaya çalış biraz !!![]()
çok saol abi ya ne býlýyým ýlk defa böyle birþeye katýlýyorum..sözde hazýrlýk okudum 1 yýl ünide ahh keþke zorunluluk olsaydýda adam gýbý çalýþsaydým kafayý vurduk bý kere geç anladým..ama yýne de kendýmle ýlgýlý cýkabýlecek sorulara calýsýyorum býlmýyorum bý negatýf býsey var uzerýmde..yaþananlarý gelýp buraya yazacaðým..ikimize de hayýrlý olsun![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
vizeden çýktýktan sonra wat ýn en kolay kýsmý vize diyeceksin eminim !!
ilk defa oldugu için normaldir hiç olmayacakmýþ gibi geliyor insana sanki bi aksilik çýkacakmýþ gibi ama bide ordakilerin gözüyle bak bi sürü insan gelecek senle beraber ve sorunlu olanlarla ugrasmak zorunda kalacaklar ama sende bi sorun yok gibi þu an bence senin görüþmwn kýsa sürecek ve hemen alacaksýn sakin ol ailenle ilgii ne sorabilirler ki sana ne iþ yapýyolar nerdeler falan zaten süper ingilizce olamdýgýný biliyolar herkeste merak etme .!!
benim amerikada tanýstýgým bi arkadasým ingilizceyi amerikada öðrendineredeyse hiç bilmiyodu kendisi söyledi ama hakkýný vermek lazým zeki ve azimli bi arkadaþtý herneyse ama vizeyi aldýgý sýrada ingilizcesi iyi deðildi onu söylemeye çalýþýyorum !!
her zaman söylediðim bi sözdür ama yeri geldi tekrar etmek istiyorum siz ne yaparsanýz yapýn olacak olan þeyi deðiþtiremeyecksiniz bu satten sonra elinizden geleni yaptýktan sonra hazýrlýk asamýsanýnda vize görüþmesindeyken sanki vizeyi almýþsýnýzda pasaportu almak için bekliyormuþsunuz gibi düþünün rahat olun etrafýnýzdakiler bu rahatlýðýnýzý hissetsinler bunu boþ laf olsun diye söylemiyorum ben böyle yaptýmvize görüþmem çok rahat geçti son sýnýftým ortalamam seninkinden kötüydü kýbrýstan girdim bu yuzden forumdan daha önce gidennlerin deneyimlerinden faydalanamdým libyada doðmuþtum bu benim için bi eksiydi onlarýn gözünde falan filan fiþmeakn ama aldým vizeyi
konsolosada deki mesele ne biliyomusun mesele bi düþün bana vizeyi vermessen sana ne yapacagýmý bi düþün önce![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
off arkadaslar of ya vıze oncesı hıc moral kalmadı..trankrıptı bu sabah aldım ..1 dersımız acıklanmamıstı ve artık ben de almak zorundaydım transkrıptı bu sabah muhurlettım zamanı gelmıstı cunku..aslında alttan sadece 1 dersım var ama trasnkrıptte 2 tane gozukuyor çünkü az önce acıkllandı 1 tanesı...alttan kac dersımız oldugu onemlı mı? benım ortalamam 58 ve 2.20 ye denk gelıyor..ve transkrıptı su an almıs olsaydım 1 ders gozukcektı sadece
açýklanan dersinin internetten çýktýsýný alman gibi biþey söz konusumu alabiliyosan onuda götür gösteririsin adama derdini anlat yada alamzsan bile söz ile söyle mutlaka belirt ama en kötü ihtimalle print screen yaparak alabilirsin !
ý have one lecture that ý passed was appeared after get my transcript.
now just ý have one lecture that ý can't pass !!
geçtiðim bir dersim ben transkripti aldýktan sonra acýklandý !
su anda sadece geçemediðim bir dersim var !
ingilizce konusunda yardým istedðiðni bildðim için böle yazdým diðer arkadaþlar yanlýþl anlamasýn !!
ya bendede benzer bir durum var geçen hafta transkript aldım ama sunumlu proje notum acıklanmadı aslında transkripte sunumlu projeyle ilgili hiçbir bilgi yok hani ismi yazıp notu yazmasa takarlar diye düşÃ¼nüyorum ama yinede ne bileyim emin olamıyor insan
benim de yarin vize gorusmem var..3.kez gidiyorum ama yine de az da olsa bi heyecan var acikcasiyarin ayrintili yazicam ins sorunsuz gecerse
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
arkadaþlar biþi soracam öðrenci belgesi ve transkrýp ingilizcemi olacak yoksa normal mi?teþekkürler.
neyse hayırlı olsun hepımız ıcın..heyecan yapmaya gerek yokmus bugün gittim gördüm![]()
Konu sucre tarafýndan (24-02-2010 Saat 05:08 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Konu sucre tarafýndan (25-02-2010 Saat 01:14 PM ) deðiþtirilmiþtir.
umarım alırsın ki bence alırsın gibi gözüküyo ben de cuma gidicem ve aşırı heyecanlandımşu ds 160 formundan yanlış bir şey çıkmasından korkuyorum sadece başka bişeyden değil
sucre have a nice holiday dediginde aldın gibi bi anlama cıkıyor diye biliyorum hayırlı olsund iim![]()
gecen sene red aldıgımda elime bi kagıt vermişti üzerinde aile sorunlarından dolayı gibi sacma sapan seyler yazıyordu![]()
nasıl yani aile sorunu ne alaka?
hatırlamıyorum ama sacma sapan sebepler vardı![]()
YEşil kağıt ile beyaz kağıdın farkı nedir
hiç heyecan yapma..ben sevis i ödememe ragmen þirketim ödendi belgesini vermemiþ kadýn bana senýn ds ve sevýsýýn eksýk oldugunu söyledi,en kýsa surede program ücretini tamamlayýp ds mý yollatcam ve vize mi alcam..red alýrsam kötü olur beným için tekrar bi 186 usd vermek![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks