Gitmeden ?ngilizcemi mümkün oldu?unca geli?tirmek istiyorum ve bunu nas?l yapabilece?im hakk?nda ara?t?rd?m ve ç?kan sonuçlar? payla??yorum;
ingilizce film,dizi izlemek: çokca tavsiye edilen bir yöntem izledikçe konu?malar bir ?ekilde fark?nda olmasak ta akl?m?zda kal?yor. Hatta mümkünse ?ngilizce altyaz? ile izlemek çok daha iyi en ba?ta pek bir ?ey anlayamasak yada yaz?n?n h?z?na yeti?emesek te zamanla insan al???yo ve anlamaya ba?l?yo. Güzel bir yöntem bence
sözlük olu?turma:amerikada konu?urken bir ?eyi anlatamad???m?zda kelime bilgisi önemli olacak. Bunun için mümkün oldu?unca i?imize yarayacak kelimeler ezberlemeliyiz.ben küçük bir not defteri ald?m ve A harfinden ba?lay?p i?ime yarayacak ve bilmedi?im kelimeleri yazmaya ba?lad?m.tabiki her bilmedi?im kelimeyi yazm?yorum.bu ?ekilde yazman?n imkan? yok: ) sadece muhtemelen kar??ma ç?kacak kelimeleri yaz?orum.
chat yaparak: chat yaparak ta ?ngilizcemizi geli?tirebiliriz. Hiçbir üyelik yada email adresi istemeyen Language Learning with Livemocha | Learn a Language Online - Free! adl? sitede direk konu?maya ba?lan?l?yor ve ücretsiz.
bbc ?ngilizce dersi:günlük ya?amda ?ngilizce ad?yla yap?lm?? 20 bölüm ve 259 dersten olu?an bir site tamamen ücretsiz. havaalan?na giri?ten amerikada ya?ayaca??m?z ço?u durumdaki konu?ma diyaloglar?n? içeriyor.
BBC Turkce - ?ngilizce Dersleri
ikili yada grup konu?malar?: bir ço?umuz yazarken bi s?k?nt? çekmesek bile konu?mada zorlan?yoruz. Bunu çevremizde ?ngilizce bilen bi insanla mümkün oldu?unca ?ngilizce konu?malar yaparak belirli bi pratik yapabiliriz en az?ndan üstümüzdeki gerginli?i atmam?zda yard?mc? olur.
ingilizce yaz?,gazete dergi okumak: ?ngilizce yaz?lar? sesli okuyarak telaffuzumuzu geli?tirebiliriz ve telaffuzunu bilmedi?imiz kelimeleri ö?renmeye çal???r?z.
ingilizce kurslar?: tabi mkan varsa ?ngilizce kurslar? yada konu?ma derslerine gitmek te faydal? olacakt?r. Yabanc? hocalarla ?ngilizce konu?up, daha düzgün bir aksan kullanma ?ans?m?z olur.
benim bulduklar?m bunlar, herkez uygulad??? yöntemi ve deneyimli watc?lar da görü?lerini pala??rsa daha da iyi olur
söylemeden de geçemeyece?im bence en iyi yöntem, e?er imkan varsa türkiyede yabanc? bir sevgili yapmak![]()

Alıntı
helecan küpü

Bookmarks