bir flashforward izliyorduk ilgiyle, ona da ara verdiler :/
bir flashforward izliyorduk ilgiyle, ona da ara verdiler :/
ben daha çok doğaüstü olaylara ilgi duyduğum için supernatural, x-files, buffy de vampir sayılır, doctor who, merlin vs ağırlıkta. battlestar galactica bitirdiğim tek dizi heralde, bi de coupling var. nasıl kimse coupling izlememiş bilemiyorum, himymin biraz daha değişik versiyonu. onun dışında burda sayılan çoğu diziyi ben de izledim. bi de denk geldikçe geniş aileyi izliyorum, hiçbi yerden alıntı değil, esin değil orijinal espriler.
helecan küpü
how i met you mother
lost
the O.C (ahh mischa sen öldün ve dizi bnm için bitti)
ezel
gossip girl
vampire diaries
flash forward
dr. who
big bang theory
ezel
lost
fringe
supernatural
the mentalist
spartacus
heroes,lost,how i met ur mother,supernatural faln die gidio.hayrica tam bir family guy hastasiyimdir![]()
arabir Rus dizilerini izliyorum![]()
Konu Roma tarafından (08-03-2010 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
How I Met Your Mother yine yaptı yapacagını. S05E17 de sadece Jennifer Lopezin rol alması degil, Barney üzerine kurulu hikaye yine cok eglenceli ve ilgi cekici. Merak duygusunu da bol bol serpistirmisler diziye. En basta kim nehre atladı, niye atlamıs acaba derken dizi sonunda da kulagına söyledigini merak etmedim degilSon zamanlarda diziyi izlerken Lily ve Marshal ı gereksiz hissetmeye basladım. Bu bölümde de pek aktif degillerdi. Ted in esini bulmasıyla ilgili de pek bir yol katedilemedi 100. bölümden sonra. Bakalım neler görecegiz daha...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks