Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: California ve San Francisco

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende san franciscoya gidiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

SF'de nereye gidiyorsun ne yapcan?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yosemite national park a gdiceğim. Müşteri karşılama(cı) olarak: sen?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart selam

yosemite national park
    Konu singlewolf tarafından (02-05-2008 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardeş mail adresimi yazamıorum.çarpı atıolar )
    Konu singlewolf tarafından (02-05-2008 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

mrb arkadaslar,seneye Californiaya gitmegi dusunuyorum.San franciscoda degilde,san fraciscoya yakin bi yerde calismak isterdim.yazin Bostona yakin bi yerde oldugum icin baya eglendim. o yuzden SF'ya yakin nereleri tavsiye ede bilirsiniz?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar,seneye Californiaya gitmegi dusunuyorum.San franciscoda degilde,san fraciscoya yakin bi yerde calismak isterdim.yazin Bostona yakin bi yerde oldugum icin baya eglendim. o yuzden SF'ya yakin nereleri tavsiye ede bilirsiniz?
    Roma is sozlesmesi bulursan haber ver bana da SF icin !
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

san francisco amerikada gördüğüm en güzel şehirdi köprülerle kuşatılmış her yerinden okyanus giriyo inanılmaz düzenli bizm istanbul temiz hali diyebilirim bi yerden bi yere gitmek çok kolay çünkü şehir iç içe los angeles gibi devasa bi yer değil.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaz ın ortasında kıs olan bı memleket san francısco.. ben eylulde gıttım 4 gun donmustum los angeles a gelınce ohh be dedım... ama ulasım acısından cok gzl bır yer...her yere her sekılde cok kısa surtelerde otobus buluyosunuz..sıx flags fln da san francısco ya uzak onu soyleyım...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı dessertsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaz ın ortasında kıs olan bı memleket san francısco.. ben eylulde gıttım 4 gun donmustum los angeles a gelınce ohh be dedım... ama ulasım acısından cok gzl bır yer...her yere her sekılde cok kısa surtelerde otobus buluyosunuz..sıx flags fln da san francısco ya uzak onu soyleyım...
    BENDE BU AYZ 4 AY sf KALDİM İNANILMAZ GUZEL Bİ ŞEHİR AMERİKANIN BUTUN ŞEHİRLERİNİN OLDUGU GİBİ ..sf RUHU BAŞKA GUZEL TABİ ..
    FAVORİM NYC OLSADA SF COK BEGENDİM ..KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ..
    WAT Cİ ARKADAŞLAR

SİZE TAVSİYEM UCRA KUHLE Bİ YERE GİTMEYİN SAKİN MUTLAKA AMERİKANIN BUYUK ŞEHİRLERİNE YAKIN YERLERE GİDİN ŞEHİR MERKEZİNDE OLURSANIN İNANILMAZ EGLENİRSİNİZ ..AMA ŞEHRE AYKIN YERLERE GİTMEYE BAKIN EGER SEHİR MERKEZİNE GİDEMİYOSANIZ ..
    YOKSA OBUR TURLU URCA YERLERE GİDİP SURUNUYONUZ SON 2 3 HAFTA EGLENİP GLEİYONUZ ..TECRUBE KONUSUYO AMA DİNLEYENE

GALİNA SENİN BENİ FORUMDAN BULDUN LA GELDİN SF KALICAK YER KONUSUNDA YARDIM İSTEMİSTİN YOKSA YANILIYOMUYUM ??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Yokmu San-Francisco'ya gitmegi dusunen, cok ilginc..
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Şirket: Network Akademi
    Pozisyon: Danışman

Tecrübe Puanı
    19

Standart San Francisco,CA

İşte İstanbul'un Amerika versiyonu En zevkli yanı oradayken bölgelere İstanbul'dan isimler bulmaktı.Örneğin tam bir keşmekeş,pis sokaklar,acaip insanlar ama deli gibi ucuz,ikinci el dükkanları,ucuz hediyelik eşyalar satan bir yer vardı Mission diye.Oraya ben Şirinevler derdim.Nedense çok benzetiodum

Gerçi SF'da çalışmadım,ama iki yazda buraya gittim.Aşık oldum ya ben oraya.Tek kötü yönü sisli havası ama o bile çekeceğiniz foroğraf karelerine öyle güzel yansıyor ki!!!

Bi de kafadan sakat çok insan varKalacak bir yer ararken sırt çantalı çekik gozlu birine ucuza nerde kalabilirim burda diye sorma hatasında bulunmuştum ve adam bizi bırakmadı sonra.Bende sizle kalcam die.Hadi hosteli gostersinde biz bunu bi sekilde sepetleriz derken,başka bir Amerikalı arkadaşını takmıştı peşimize.Allahım kabus gibiydi ama çok şekerdiler!Atlatana kadar canımız cıkmıştı!

Bir keresinde de bisiklet kiralayıp sahili boydan boya bitirip Golden Gate'ten karsıya gecmis sonra oralarda kaybolmus,neredeyse 9 saat pedal çevirdikten sonra adı ispanyolcayı hatırlatan bi yerden vapurla san francisco'ya dönmüştük!

Ya insan anlatmaya doyamıo ama sıkmıım sizi de

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

anlat anlat,ben de gittim san francisco ya,1 gün adelaide hostelde kaldım.çok gezemedim ama en azından alcatraz,golden gate,fisherman's wharf
    ve şehir merkezini turladım,çin mahallesi ve deniz aslanları çok ilgimi çekmişti orda.ve tabii ki her turistin binmeden yapamadığı cable car. hostelde 2 ingiliz ve 1 ispanyolla beraber kalmıştım,maceralarımı anlatmaya üşeniyorum anlatılcak sayfalarca sürerbilecek anılarım var.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ne iş yapılabilir bu bölgede birde pahalı oldugu söyleniyor doğru mu acaba??

Tecrübe Puanı
    19

size san francisco dan dan kareler
    sırasıyla;
    fishermans wharf
    fishermans wharf
    mason street
    golden gate bridge
    golden gate bridge
    adını bilmediğim bir cadde
    bir marketteki türk bisküvisi
    china town
    fishermans wharf tabelası
    alcatraz hapishanesindeyim
    alcatraz adasında
    alcatrazdan bir kare
    Konu fatih26 tarafından (22-07-2015 Saat 01:48 AM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Tecrübe Puanı
    19

devam ediyoruz

Tecrübe Puanı
    19

istek olursa los angeles,new york ve miami den de manzaralar var

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mommuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne iş yapılabilir bu bölgede birde pahalı oldugu söyleniyor doğru mu acaba??
    valla work and travelcılar nedense pek gitmiyor san franciscoya,pahalı olduğu için ya da uzak olduğu için olabilir mi?geçen sene buraya gitmek istemiştim ama bu taraflarda pek iş seçeneği yoktu açıkcası.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

belkide en iisi dogu yakasında calısıp gezmek için batı taraflarına gitmek senin yaptıgın gibi..hayat pahalı,bilet pahalı,iş secenekleri pek yok o yuzden tavsiye edilmiyor galiba..

Tecrübe Puanı
    19

SF'da WAT öğrencileri için sezonluk iş bulmak zor. Bir de aslında yerli SFluların ırkçı oldukları bilinir. Yani orada sürekli yaşayan insanlar böyle söylüyor. Ama gezip görmek için müthiş bir yer.Oraya giderseniz Mission'ı mutlaka görün derim.Hemde alışverişi burdan yapın mutlaka,hem hediyelik eşyalar hem de kıyafetler manyak ucuz.Chinatown ve Little Italy'de gormeye değer.Chinatown'dan aldıklarınıza dikkat edin!Little Italy'de bir kahve icmek veya yemek yemek harika olucaktırSurekli gay ve lesbian gordukten sonra TR'ye donus cok eylenceli oluo.Mesela ben havaalanında ailemin gelmesini beklerken iki Turk kızını birbirlerini yanaktan opup sonra el ele hasret giderirken lesbien sanmıstım!!Uzun bi sure onları izleyip vay be falan derken birden TRde olduumu ve bunun gayet normal olduunu hatırladım ama simdi ne zaman 2 erkek otururken gorsem yada azcık samimi,boyle dusunmekten kendimi alamıom.Ne de cabuk adapte olmusum

Tecrübe Puanı
    19

Bu arada oraya 2. gittimizde bi hotelde kalmıstık.Otel baya ucuz ama sahipleri hintli olduundan biraz ilginc bi mekan. Kapı surekli kilitli,otelde yıkılmaya biraz yuz tutmus.Banyo'yu bile bile en ust kata koymuslar heralde millet usenip dus almasın,su gitmesin diye odalarda da kuvet var ama suyla baglantısı yok,sadece goruntu olarak var genede ucuza kalmak isterseniz adresi veririm

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar san francisco için çok pahalı diyorlar ne derece doğruu acaba

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı nofaucet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar san francisco için çok pahalı diyorlar ne derece doğruu acaba
    çok doğru

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaşlar ben ciddi ciddi San Francisco düşünüyorum ama gözümü çok korkuttunuz,San Francisco ile L.A arasında pahalılık olarak çok farklar var mı?Bir de San Francisco'ya giden Türk watçı sayısı çok az mıdır?Six Flags Discovery Kingdom hakkında bilginiz varsa lütfen bi de..thnks
    Konu Fidelyo tarafından (03-03-2008 Saat 09:31 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ustalar SF maceralarınız anltamaya devam edin bende bu yaz gidecem

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bende sanfranciscoya gdorum ama aksam havalanından cıkınca kalacak bi yere ihtiyacımm var önereceğiniz biyer varmı

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı laoren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende sanfranciscoya gdorum ama aksam havalanından cıkınca kalacak bi yere ihtiyacımm var önereceğiniz biyer varmı
    bir degil bir suıru yer var bende gidecem konuda actım
    http://www.turkishwat.net/forums/san...6.html?p=33652

googla ayz hostel diye bu suru cıakr içlerinden birni gidersin

başka giden varsa goruşelim konuşalım bende gidiyorum 23 haziranda SF

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Azım sulandı
    llorando, de cara a la pared...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mesaj tarihlerine bakinca bayagi eskimis oldugunu gordum ama san francisco ve six flags kelimelerini gorunce agzim sulandi, yazmasam olmaz simdi.
    once san francisco. ahhh ah guzel insanlar memleketi diyorum, baska da bir sey demiyorum... gidin gorun gezin.
    peki ya six flags diyecek olursak eger, bizler su an six flagsdeyiz. bakmayin six flagsin isminin san francisco ile birlikte anildigina. aslinda bu eglence parki san francisconun karsi kiyisinda diyebilecegimiz vallejoda ve gunleriniz san franciscoda degil vallejoda geciyor. vallejo da inanilmaz sikici bir yer oldugu icin haliyle san franciscoya gezmeye gittiginiz zaman esekten dusmuse donuyorsunuz. en azindan biz oyle olduk. ama baska mesajlarimda da dedigim gibi ha deyince kalkip san franciscoya gidemiyorsunuz. en basiti; ulasim yollarindan biri feribot ve tek gidiste 15 dolari, gidis-donuste ise 25 dolari bayilmak durumundasiniz. diger alternatif metroyla gitmek ama bu da 10 dolari gecgin bir maliyete sahip olsa gerek. ben bu yolu kullanmadigim icin tam yekunu bilmiyorum. ama son aldigimiz duyumlara gore, vallejodaki greyhound terminaline sabahlari giderseniz, arabayla san franciscoya gidenler tarafindan ordek niyetine toplanabiliyormussunuz. yani otostop yapabiliyorsunuz. bu durumu bir arkadasim soyle acikladi: california eyaletinde otoyollarin sol seridini aracta tek kisi olanlar kullanamiyormus. amerika memleketinde de her evde 3-5 araba oldugu icin herkes isine gucune tek basina gidiyor. bu durumda hizli akan sol seritten yararlanabilmek icin ucret almadan insanlari arabasina aliyor. ben otobus duraginda amerikali bir abiden duydugum bu yolu da denemedim ama komsumuz olan ukraynali delikanlilar her izin gunlerinde san franciscoya bu sekilde gittiklerine gore denemeye deger diye dusunuyorum. hatta anlasirsaniz donuste de onunla geliyorsunuz.
    dagilan konuyu toparlamak istersem eger, san francisco pahali, ozellikle ulasim, barinma ve gida, anlayacaginiz hayati hersey. san franciscdaki is durumunu bilemeyecegim ama su aralar nereye baksak turk gordugumuze gore bu civardaki tum turkler six flagste calisiyor cogu da halinden memnun degil. dusuk ucret, yetersiz calisma saatleri cogu insan icin gecerli gibi gorunuyor. ama ben inanilmaz overtime yapanlari, haftada 55-60 saat calisanlari da gordum. paraya para demiyorlar (dolar diyor olabilirler bu six flagsin misyonunu ve calisma prensibini ben anlayamadim. cunku ne kadar calisacagin, ne kadar para kazanacagin tamamen sans gibi bir sey. bir yandan insanlari parkta bugun musteri az diye eve erken gonderiyorlar, bir yandan yeni eleman almaya devam ediyorlar. ayni departmanda calisan bir adam haftada 32 saati bile dolduramazken digeri 50 saat calisiyor. cozebilene askolsun
    iste boyle birsey

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gecen sene san franciscoya gittim.bu senede ozlemine dayanamayip tekrar geldim...Size onerebilecegim san francisconun en ucuz otellerinden biri 633 larkin street yale oteldir,alt katinda bir mexica lokantasi vardir sahibi turktur ve yardimsever bir insandir.Amerikanin cok yerini dolastim ama bence San francisco amerikanin en guzel sehri.Ama tabiki cok pahali bir sehirdir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)