evet ya farkýndayým!
ama çok ekstrem durumlar oldu! bu yýl vazgeçmiþtim fakat þartlarý düþününce seneye gitmem daha zor onu farkettim ve acilen tekrar bu konuyu düþünmeye baþladým! tek þansýmda bu yýl gitmek! çünkü seneye mezun oluyorum.vize almam vs zor + notum þimdiki gibi yüksek olur mu bilemem garantisi yok + dgs sýnavým olucak + daha bi sürü iþ!
önlisans okuyorum zaten, baþka þansým yok yani dgs olmazsa öðrencilik süreci bitiyor benim için. görüþtüðüm bi þirket var her konuda sorumu yanýtladý vs fakat birþeyin garantisi yok ki o da: staj meselesi.
bizde staj zorunlu! ve ben gittiðim yerde 3 ay çalýþýrken 45 gün sonra staj dosyamý doldurmak ve altýna imza attýrmak istiyorum!
bunun garantisini veremiyo þirket bana! gitmeden bunu halletmen imkansýz böle biþi yok çünkü diyolar.daha önce gidip böle yapanlar olmuþ ancak garanti vermiyolar malesef! tamamen seninle iþveren arasýnda! adam imzalamzsa yapabiliceðin hiçbiþi yok! seni sevmezse ya da adamýn öle bi prensibi yoksa imzalamaz diyobenim içinde bu konu ÇOK önemli!
okulla görüþtüm seneyede býrakabilirsin stajýný diyolar ama ben iþimi þansa býrakmak istemiyorum staj yanarsa çünkü yarým dönem uzuyo okul ve bende vakýf üniv.de okuyorum öle bi lüksüm yok![]()
böyle saçma sapan karmaþýk berbat bi durum içinde kaldým![]()

benim içinde bu konu ÇOK önemli!
Alýntý
Bookmarks