Alıntı sivilhava Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında elbise de şu dikkatimi çekmişti. Eğer farklı birşeyler istemiyosanız bence amerikada elbise almanın gereği yok. Bunu kendim için söylüyorum.
Msela ben pek değişik tarsda elbiseler giymem klasik modeller giyerim o yüzden pek bir kıyafet almadım ama senin aldığın gibi bazı arkadaşlar bayağı bi kot kapşon tarzı kıyafetler converse doldurdular bağajlarına , ben pek hazzetmediğim için bu tars kıyafetlerden almamıştım
Kot devamli giydigim icin doldurmustum. Gap, levis,lee falan 15-20-30$ a almadigim kalmamisti. Aynilarina tr de 150-200 tl veriyoruz.

Konverse giymiyorum ama kiz rkadaslar istemisti diye 3 tane almistim. 2 tanesini 25$ a mi 39$ a mi ne almistim kampanya vardi.

Tiger almadigima pisman oldum. Gelince trde 2 kat para bayilip aldim.

-Aeropostale'dan dunyanin tshirtunu aldim. 2 tanesi 9$ mi oyle birseydi. Yikaninca bozulur gider falan diye dusunuyordum ama hepsi sapasaglam cikti. Arkadaslara genelde hediye olarakda 1-2 tshirt aldim

-Kapsonlu polarlarda cok ucuzdu 3-4 tanede onlardan aldim.

-Son hafta gapde kampanya vardi 2 tanesi 19$ ince 6 tane kazak almistim.

Ucuz gorunce dayanamadim valla zaten 1-2 derken bi baktim valiz dolmus. Begenmediklerimi hediye ettim.

-DOnmeden klasik 20 tane I (L) ny tshirtlerinden almistim herkese dagittim

Ama dedigin gibi klasik tarzlar daha pahaliydi. Ama dockers in klasik pantolonlari cok ucuzdu. Trde 100-150 ye satilan kahverengi, krem renklerindeki adini bilmedigim pantlar 30$ falandi.