en iyi hediye saat zippo kiyafet tarzi seyler benceama iddali bisey isteyenler laptop falan da alabilirler
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Ald???m?z yeri ve fiyat? yazarsak daha iyi olur.
Ross - Tommy çanta 25 dolar
Ross - Tommy cüzdan 13 dolar
China town- zippo - 20-30 dolar aras?nda de?i?iyor
Tanger outlet- gap kap?onlu - san diegoda 15, utah da 20-25 dolar aras? de?i?iyor.
ipod touch=$200
timberland water proof boat=$39
sony vaio laprop=$900
t-shirts=$12
kizinin senin gozundeki degerine bagli mesela abinse falan![]()
ben calismiyorum abi parayi babadan aliyoruz mecbur.daha 4 senemiz var en az baba parasini yemekten kesilmek icin![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
k?z arkadas?m laptop zippo convers ha bide olursa telefon istiyor art?k geceleride cal?smak zorunda kalcam![]()
![]()
Peki.
Sevmedigim arkadaslara bos gitmemek icin 1$ lik I (L) NY tshirtleri ( cok unlu herkesde var falan diye abartiyorum)
Converse giyen yakin arkilerime converse, 20$ falan.
Cok cok cok yakin arkimse ipod touch 200$ ( gerci arkadasa vermeye kiyamam kendim kullanirim)
Levis, lee kot pantolon 19-29$
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
gider gitmez al??veri? yapmay?n arkada?lar sonra yar? fiyat?na dü?üyormu? pi?man olmay?n![]()
oha baba napt?n sen, adam?n e?i olsa o kadar hediye al?nmazAl?rs?n bir kaç kolye, parfüm marfüm olur biter.. ?li?kinizin boyutunu bilemiyorum ama k?z arkada??n e??e?n .. suyu kaç?rm??
edit: ayr?ca sigara kullanan arkada?lara al?nabilecek en iyi hediye zippo heralde. ebay'de 11 dolara kadar vard?r, ma?azadan 17 dolara alm??t?k.
Aile bireylerine saat al?nabilir.30-60 dolar aras? de?i?iyor.
K?z karde?e, ablaya, anneye ve bilimum hediye al?nas? di?iye gayet uygun fiyata kaliteli kozmetik ürünler al?nabilir.
Konu ayhn tarafından (06-03-2010 Saat 08:12 PM ) değiştirilmiştir.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Bi kaç saat bi laptop ve k?yafet alay?m yeter.Hediye olarak herkese I NY tshirt.Fazlas?n? istemesinler.![]()
""Let the game begin""
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks