Bize geçen yıl sponsor firma konaklama sağlamıştı.Oldukça kalabalıktık, sadece Türk öğrenciler değil, Ukrayna,Rusya, Tayvan, Azerbaycan ve Vietnam'dan bir sürü watçı vardı.Bizleri 5 motele bölmüşlerdi. Türkler ağırlıklı olarak Gurnee Illinois hotels, Econo Lodge hotel near Naval Station Great Lakes, Gurnee IL 60031 ve Chicago - Waukegan, Overview - Crossland Economy Studios bu iki motelde kaldılar. Ben crossland de kaldım,ancak ilk linkteki motel Six Flags'e daha yakın.
Geçen yıl six flags sponsorla olan anlaşması gereği öğrencilerin bu gösterilen konaklamalar dışında bir yerde kalmalarına izin vermiyordu, yani geçen yıl giden kimse o bölgedeki kiraları araştıramadı.Ama aldığımız duyumlara göre o civarda kiralar oldukça yüksek, ev tutmaya kalksanız tüm masraflar dahil haftalık 150 dolardan aşağı çıkmaz cebinizden.
Benim tavsiyem, bu yolladığım linkteki iki motelle irtibata geçip,six flagste çalışacağınızı ve ne kadar kalacağınızı belirtip haftalık uygun bir fiyat almaya çalışmanız.Çünkü geçen yıldan bizi tanıyor ve biliyorlar.Mutlaka bir indirime gidceklerini sanıyorum.Biz haftalık 105 dolar veriyorduk, six flagse ulaşım ücreti 5 dolar da dahildi buna.Sizin için de maksimum 120 dolar istese bence gayet uygun olur.Çünkü motel gayet temiz, housekeeping düzenli olarak geliyor, ayrı banyosu mutfağı var, çamaşırhane var, wireless var.Bir araştırın derim.

Alıntı
Bookmarks