tebrikler abi süper valla. varsa yolla birkaç tane daha. bana chicago amerikan?n en temiz yerlerinden bir yer denmi?ti. fazla uzak olmamas?na ra?men gidememi?tim oraya. ama bir dahaki sefere kesin
ne güzel adamlar?n ?ehir planlamas? var i?te. simetrik simcity![]()

ay gerçekten çok güzel ben de gitmek istiyorum oraya hatta gidece?im yerler aras?na ekledim bile umar?m görürüz oralar?![]()

arkada?lar bo? vaktim oldukça foto ekleyece?im. elimde ki?isel fotolarla birlikte yakla??k 2500 foto var. ayr?ca ben çok kötü bir ya?murlu havada chicagodayd?m. nehir k?y?s? görmeye de?er ama ben gidemedim. michigan gölü kenar?nda güzel lokantalar oldu?unu biliyorum. chicago güzel ?ehir...tavsiye ederim...
Konu gokhaNJan tarafından (19-01-2007 Saat 02:56 AM ) değiştirilmiştir.
çok güzel gokhan devam?n? da bekleriz![]()
admin (at) turkishwat.net

ilk foto?raf güzel ben de gitmedi?ime pi?man oldum
bu yaza in?allah![]()

chicago guzel yer classic usalilarin bulundugu bir yer, rocker felan fazla gormedim ben hehe
?lk fotoda acaip bas?m döndü ne kaddar yüksek bi yer yaff
Gidilecekler aras?na koydum bile

bu seneki planlar?mda bu binaya gitmek de var. asl?nda ben hancock observatory ye gidip bu binan?n fonda oldugu fotolar cekmeyi daha cok istiyorum.
pekii gokhanjan, chicagoya gidecek olanlara kesinlikle gitmelisin diyebilecegin yerler nerelerdir? ozellikle fazla bilinmeyen ama cok guzel yerleri yazarsan cok sevinirim.(ornegin new yorka gidenlerin cok az? manhattan seaport a gider ama muhtesem bi yerdir.)

öncelikle meraba.ben uzun zamand?r akl?nda tur düzenleyen birisiyim ad?m esra.sizin fotolar?n?z gördm ilk etapta ho?uma gitti ama sonra bi?ey geldi akl?ma böyle bir yerde ya?an?r m??gökyüzü olmadan nas?l olur ki...gezmi?siniz belli ama bana göre oran?n nekadar zor bir yer oldu?una da de?inin lütfen...ben gayet iyi biliyorum.o gökdelenler insanlar?n kalbini okadar delmi?ki karanl?ktas?n?z hep...durmadan nefes gereksinimi duyuyorsunuz orda bunlar? anlat?n lütfen...sizden iste?im bu...çünkü bu fotolar? görüp oraya gitmeye karar veren binlerce insan var ve kar??lar?nda ne oldu?unu bilmeden harika yer diyorlar sorar?m size gökyüzü olmayan bir yer nas?l olur da güzel olur..kafan?z? uzatt???n?zda tanr?y? bile göremiyoruz...belki simetrik temiz ama ipeki ya insanlar?...beni dinledi?iniz için t?k ederm.hayat?n?zda ba?ar?lar ho?çakal?n

valla eyüp bende çok gezemedim..ama nehir k?y?s? çok güzel ?ehrin göbe?inden yemye?il bir nehir geçiyor..asl?nda yap?lacak en güzel ?ey göldeki turlara kat?l?p gölden chicagoyu izlemek olsa gerek...?iddetle tavsiye edebilece?im bir yer yok...ama ke?fedilecek çok ?ey oldu?undan eminim...

ben ya?an?las? bir yer oldu?unu asla iddia etmedim zaten.. ama gezmek için çok güzel mekanlar...ve o gökdelenlerin etkilemeyece?i insan yok..her y?l milyonlarca ki?i o gökdeleni ziyaret ediyor.. evet gökdelenler chicago da ya?ayanlar için kasvetli bir hava yaratabilir ama görselli?ine kimsenin bir laf etti?ini sanm?yorum..?ehrin siluetini onlar olu?turuyor...

öncelikle ho?geldiniz foruma :
ilk mesaj?n?z için oldukça sert olmu? gibi sanki.Asl?nda söylediklerinizde do?ruluk pay? oldukça yüksek(Benim henüz görme ?ans?m olmad?).
fakat bu söyledikleriniz sadece chicago için geçerli de?il bence.?stanbul ya da di?er büyük ?ehirlerimiz ne durumda acaba ???
Evet Esra hakl?s?n cok güzel söylemi?sin. Gökyüzü bulutlar falan da, bu foto?raflardaki yerler sadaece gökdelenlerin oldu?u kareler. ?nan bana ben çok fazla ye?illik alan, park ve a?aç ta gördüm. Bununla birlikte insanlar?n beklentileride bunu ?ekillendirir. Bu bahsetti?in beton y???n? gökdelenleri sürekli görmekten ho?lanan çok insan var. Ve tekrar söylüyorum ben philadelphiyada ?ehrin ortas?nda gördü?üm ye?il alanlar? içinde sincaplar?n ko?u?turdu?u parklar? hiç bir yerde görmedim. Çok ta karamsar tablolar çizmemek laz?m... Yada new jersey de göl kenar?ndaki banklar, unutulmaz do?a harikalar?yd?...
Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

kesinlikle hakl?s?n hati new jersey gördü?üm görece?im en ye?il yerdi.. ee bo?una Garden State demiyorlar....

chicago dayim gercekten guzel bir yer; kopruleri, ellerinde dondurmayla yolda yuruyen insanlar, luks oteller ve magazalar; buyuk binalarin arasinda goze carpan suslu balkonlar..... isil isil neden yokken atilan havai fisekler sehir canli renkli sicak![]()

walla guzel bi yer ya bende en cok burayi gormek istiyordum acikcasi ama bana baya bi uzak ya belki seneye artk,,, is imkanlari nasil orda acaba ve hayat cok pahallimi ? mesela ev kiralari falan...?

zuhahahahhaaha

Allah a?k?na watla gitmicek miyiz orayaa.. y?llarca ya??cakm???z gibi yazm?? arkada?hem türkiyeden falan görünüyomu? tanr?.. ne i?in var chicagoda.. tööbe tööööbee.. yamulcaz kalcaz ?imdi ?urda
chicago daki arkada?lar ya da sadece gezen arkada?lar.. foto payla??m?na devam edelim lütfen... merak ediyoruzz![]()

Pardon 2006 ba?l??? oldu?uunu unutarak yazm???mumar?m watç?lar tamamen dönünce 2008 ba?l??? açarlar da fotolar?n? payla??rlar
![]()

Slogan: Rüzgârl? Kent
Koordinatlar: 41°00′00″
Ülke Birle?ik Devletler
Eyâlet Illinois
?l Cook
Yönetim
- Vali Richard M. Daley (Demokrat)
Rak?m 586 m (1.923 ft)
Zaman dilimi MZD ([[UTC{{{utc offset}}}]])
- Summer (DST) MZD (UTC)
Website: egov.cityofchicago.org
?ikago (?ngilizce: Chicago, UFA: /ʃɪˈkɑːgoʊ/), Amerika Birle?ik Devletleri'nin nüfus bak?m?ndan (2000 y?l?ndaki say?ma göre 2.896.016) en büyük üçüncü ?ehridir. Illinois eyâletinde Michigan Gölü k?y?s?nda yer al?r. 1833 y?l?nda kurulan ?ehir, 1885 y?l?nda ilk gökdelenin bu ?ehirde yap?lmas? ile de tarihe geçmi?tir. Ünlü Sears Kulesi bu ?ehirdedir. Göle naz?r olan ?ehir merkezinde gökdelenin ve renkli sokalar?n yan?s?ra oldukça estetik çe?itli kanatl? hayvan türlerinin esenlik içinde rahats?z edilmeden ya?ad?klar? park ve bahçeler yer almaktad?r. Türkiye'nin burada bir de konsoloslu?u bulunmaktad?r. ?ehir rayl? sistem olarak oldukça geli?mi?tir.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks