Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: nike

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

adidas nike güzel bir de marshalls diye (yazım hatam olabilir) outlet mağazası var. Her ürünün sezon sonu ürünleri war. Orası müthişşşş orda iş varsa veya o tip bir mağazada iş varsa sorun derim pek sanmıyorum gerçi ama sorun genede. Geçen yıl bir sürü rus öğrenci çalışıyordu. Olmadı ikinci iş olarak yaparsınız. 25 dolara converse var, orda da öğrenciye indirim felan varsa düşünün fiyatları ama nike'ta çok süper.Offf gidesim geldi alışveriş yapmak istiorummmm.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Thumbs down

Alıntı ecem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adidas nike güzel bir de marshalls diye (yazım hatam olabilir) outlet mağazası var. Her ürünün sezon sonu ürünleri war. Orası müthişşşş orda iş varsa veya o tip bir mağazada iş varsa sorun derim pek sanmıyorum gerçi ama sorun genede. Geçen yıl bir sürü rus öğrenci çalışıyordu. Olmadı ikinci iş olarak yaparsınız. 25 dolara converse var, orda da öğrenciye indirim felan varsa düşünün fiyatları ama nike'ta çok süper.Offf gidesim geldi alışveriş yapmak istiorummmm.
    bu marshalls dedigin Marshall's Department Store mu ?ocean city de orda iş var benim anlaştıgım şirkette job fairinde. ama saati 7 dolar ya çok az ve konaklama haftalık 115 dolar bence pek mantıklı değil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks