bence olur .. çünkü son s?n?ftayken gidersen ya master'a ba?vurdu?una dair ya da donunce çal??aca??n yerle ilgili referans istiyolar e sen master zaten yap?yorsun dönü?ün garanti bence s?k?nt? olmaz .. benim de bu sene son senem üniversitede master'?n ilk y?l?nda tekrar gitmeyi dü?ünüyorum
Yüksek lisans ö?rencileri de, lisans ö?renimi gören ö?renciler gibi programa kat?labilirler.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmanı
Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
ohoo ne güzel i?te tez de yazacaks?n inanmazlarsa yuh derim![]()
Ben geçti?imiz dönem yüksek lisans ö?rencisi olarak ders döneminde vize görü?mesine gittim ve vizem onayland?. Master ö?rencileri resmi olarak bu programa kabul ediliyor fakat e?er tez döneminde gitmeye çal???rsan?z büyük olas?l?kla vize alamazs?n?z.
Ben görü?meye gitti?im aman ders dönemindeydim fakat 1 hafta sonra ders dönemi bitti tez dönemine geçi? yapt?m. Görü?me öncesinde ö?renci belgesini ve not durum belgesini okuldan ( ders döneminde olarak) talep etmi?tim. BU durumdan dolay?da görü?me tarihim erken bir tarihte ald?rd?m ki sonras?nda sorun olmas?n.
Sizlerde bu durumu göze alarak ba?vurular?n?z? yapman?z? öneririm.
Konuyla ilgili her türlü soru ve görü?leriniz olursa, yard?mc? olmak isterim....
bende ds girmeden giriyorum sadece sonuç hemen ac?klanm?yor diye biliyorum
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ben de yüksek lisans ö?rencisiyim, harçs?z pasaport için u?ra??yorumnot ortalamam 2,50 civar?, ingilizcem de iyi. vize almamam gibi bi?ey dü?ünmüyorum
![]()
helecan küpü
benim yüksek lisans seneye ilk dönem bitecek muhtemelen, tezsiz yap?yorum. ilk dönem 2 tane fark dersi ald???m için 3. döneme uzad?, yoksa 1 senede de bitiyodu. yani seneye 2 ders ve bi de proje al?cam. gelecek sene gidebilme ihtimalim, ?ans?m nedir acaba![]()
helecan küpü
ama hic anlamadim senin neden alamadigini.. transkriptini de goturmussun. vize reddi olayi var bi. benim odtu'de okutman olmam bi arti olur mu acaba?
anladim, saol cok tesekkurler. iletirim ben onu illa ki. heyecanlanmam kesinlikle. tek korkum transkript olayi. ve vize zamani gelmeden girmeliyim su mulakata..
---wat where amazing happens---
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks