Arkada?lar sitede konular? kar??t?r?rken akl?ma geldi. Benimle birlikte gidecek olan arkada??m vize randevusunu benden önce ald? ben k?br?stan alaca??m için ama daha i? seçmedik vize için bi sorun te?kil edermi?
Arkada?lar sitede konular? kar??t?r?rken akl?ma geldi. Benimle birlikte gidecek olan arkada??m vize randevusunu benden önce ald? ben k?br?stan alaca??m için ama daha i? seçmedik vize için bi sorun te?kil edermi?

bazi ogrencilerin isin belli olmadan vize aldiklarini duymustum.emin degilim.
Peki.

Kesinlikle zorunlu değil.
Hatta alaska'nın çalışma koşullarını öğrenip, alaska'ya gideceğim derseniz,
konsolosluk görevlisi ingilizce konusunda hiçbir beklentiye girmez![]()

ben iş sözleşmem olmadan gittim ne iş yapacaksın diye sordu belli değil dedim.görüşmeden 2gün sonra dün vizem geldi.

Şu anda durum nasıl kıbrıs elçiliginde? Yogunluk var mı? Kaç hafta sonraya veriyor randevuyu?
K?br?stan randevu almad?m daha muhtemelen nisan ay?na kalacak görü?mem ?u anda istanbulday?m ve firman?n dedi?ine göre orada ds formu olmadan görü?meye gidemiyorum malum kalan ödemeyide mart sonuna do?ru yapaca??m için nisan ay?n? kabullendim gidince nisan ay?n?n ortas?na do?ru randevu al?cam ?imdiden verirlerse.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks