arkadşlar merhaba bende foruma yeni uye oldum sayılır.eskı watcılardanım ıkı defa katıldım.ewet fırma onmi ama sunu soylemek ıstıyorum ben bu iş yapan dıger bazı ulkelerın fırmalarıyla da tanısma fırsatı buldum cuku gezmeyı sevıyrum ve yabancılarla arkdaslık etmeyı sevıyorum ve bu bana bu gıbı seylerı kazandırdı.bence Turkıye dekı fırmalar ogrencılerle daha fazla ılgılenıyor cuku bız bıraz daha fazla duskunuz rahatımıza ve bu işteki rekabet daha fazla turkıyede.bu rekabet ortamıda fırmaları ıyı omaya ıtıyor.fakat ben bır konu actım danısmanlık fırmalarından beklentılerımız dıye ama kımse cevap yazmadı.beım amacım ne yapabılırız neyı degıstırebılırız veya bızı mutsuz eden ama aslında oyle olması gereken durum varsa bunları paylasıp cozum yolları bulmaktı.fakat gordumkı bız sadece ıkılı konusmalarda bu problemlerden bahsedıyoruz.iş birşeyleri degistırme yolunda bır adıma gıdınce kımsenın problem dusuncesı ve cozum onerısı kalmıyor.
Canim bu isler bahsettigin kadar marjinal gerceklesmiyor malesef, bir topic acip ne istiyoruz arkadaslar? demek beyhude bir cabadir. Ben sozde durulmasini istiyorum. Yeterlimi? bence evet.
Bookmarks