Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Ne Kazandırır Ne Kazandırmaz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necmar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar artık türkiye gençleride avrupalı gençler gibi dünyayı gezebilecek.biliyorsunuz bazı ülkelerle vize kalktı .ben amerikadan döndükten 1 hafta sonra 2haftalığına lübnana gitmeyi planlıyorum.ondan sonrada sık aralıklarla diğer ülkelere. ben hukukçuyum devam zorunluluğum yok ayda bir bir haftalık seyahatler yapabilirim.rusyayada haziranda vize kalkıyor ve bi kaç ülkeye daha yazın başına kadar vize kalkacak.konsolosluğa gitmeden pasaportla doğru havaalanına gitmek yeterli olacak tabi.avrupaya da ancak turist vizesiyle gidebilicez.bu;gençlere okul eğitimden apayrı bir bakış açısı kazandırır ve gençlerin at gözlüklerinden kurtulmalarını sağlar diye düşünüyorum.
    Dostum bende Avrupa'ya serbest dolaşım var da ahh para olsa da ayda bi kere gidebilsem bir yerlere
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende Avrupa'ya serbest dolaşım var da ahh para olsa da ayda bi kere gidebilsem bir yerlere
    eğer amacın sadece gezmekse alışveriş yapmıcaksan ucuza gezebilirsin trenle ve ucuz pansiyonlarda kalırsın sadece konaklama yeme ve yol masrafın var.ben son bir senedir hukuk bürosunda çalışıp biraz para biriktirdim üniversite bitmeden o parayı gezerek harcamak istiyorum.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necmar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer amacın sadece gezmekse alışveriş yapmıcaksan ucuza gezebilirsin trenle ve ucuz pansiyonlarda kalırsın sadece konaklama yeme ve yol masrafın var.ben son bir senedir hukuk bürosunda çalışıp biraz para biriktirdim üniversite bitmeden o parayı gezerek harcamak istiyorum.
    Aslında dediğin gibi benim de planlarım var da asıl yapamama sebebim yanıma arkadaş bulamıyorum. Tamam bana bütün avrupa serbest de yanıma adam yok Yoksa dediğin gibi çok büyük masraf olmaz
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks