arkadaşlar artık türkiye gençleride avrupalı gençler gibi dünyayı gezebilecek.biliyorsunuz bazı ülkelerle vize kalktı .ben amerikadan döndükten 1 hafta sonra 2haftalığına lübnana gitmeyi planlıyorum.ondan sonrada sık aralıklarla diğer ülkelere. ben hukukçuyum devam zorunluluğum yok ayda bir bir haftalık seyahatler yapabilirim.rusyayada haziranda vize kalkıyor ve bi kaç ülkeye daha yazın başına kadar vize kalkacak.konsolosluğa gitmeden pasaportla doğru havaalanına gitmek yeterli olacak tabi.avrupaya da ancak turist vizesiyle gidebilicez.bu;gençlere okul eğitimden apayrı bir bakış açısı kazandırır ve gençlerin at gözlüklerinden kurtulmalarını sağlar diye düşünüyorum.
Dostum bende Avrupa'ya serbest dolaşım var da ahh para olsa da ayda bi kere gidebilsem bir yerlere
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Dostum bende Avrupa'ya serbest dolaşım var da ahh para olsa da ayda bi kere gidebilsem bir yerlere
eğer amacın sadece gezmekse alışveriş yapmıcaksan ucuza gezebilirsin trenle ve ucuz pansiyonlarda kalırsın sadece konaklama yeme ve yol masrafın var.ben son bir senedir hukuk bürosunda çalışıp biraz para biriktirdim üniversite bitmeden o parayı gezerek harcamak istiyorum.
eğer amacın sadece gezmekse alışveriş yapmıcaksan ucuza gezebilirsin trenle ve ucuz pansiyonlarda kalırsın sadece konaklama yeme ve yol masrafın var.ben son bir senedir hukuk bürosunda çalışıp biraz para biriktirdim üniversite bitmeden o parayı gezerek harcamak istiyorum.
Aslında dediğin gibi benim de planlarım var da asıl yapamama sebebim yanıma arkadaş bulamıyorum. Tamam bana bütün avrupa serbest de yanıma adam yok Yoksa dediğin gibi çok büyük masraf olmaz
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Bookmarks