[QUOTE=onurcan90;127689]Bugün 4 yıldır orada çalışan biriyle konuştuk telefonda.İlk 3 hafta falan 35 saat gibi bişey alırsınız daha sonra 45-50 yi bulur falan dedi.Hatta çok beğenilenler 60-70i bulabiliyor dedi.Bu saatleri ridecılar ve gamesciler alabiliyomuş.2. iş de bulma şansınız var dedi. Kafam allak bullak oldu.Şirkete gittim bu telefon görüşmesini yaptık orda geri döndük.Karar veremedim.Six Flags New York daha mı mantıklı olur acaba? 2010da gidenler şu kadar saat aldık, toplam şu kadar para kazandık deseler çok yardımcı olacak aslında :S
QUOTE]
4 senelik kimle konustun merak ediyorum . ilk haftalarda parayı vurdun vurdun sonra işler sarpa sarıyor. o kadar çok çalışan geliyor ki oraya sonradan özellikle ekvatorlular sana calısacak saat kalmıyor. haziranın baslarında gidersen ilk 3 hafta rahat 45- 55 saat arası calısırsın ama sonradan 5 6 tane iş arkadasın oldugu zaman iş saati paylaşımından tut supervisorun sana tutumu olsun managerin tutumu olsun cok etkiler ve işten atmalar başlar. özellikle life guardsan herşeyine dikkat et çünkü işten atmak için can atıyolar.
şunu da söylemeden geçmeyeyim sakına sakın sakınnn adventure pier da calısmayın haftalık saatin ortalama 10 saat düşer özellikle paraya ihtiyacı olan arkadasınıza söyleyin oraya verirlerse yalvarsın yakarsın diger parklara versinler.arkadasının 800 dolarlada dönme şansının oldugunu hiç sanmıyorum 2. işte çalısmadıgı sürece. hiç mi eglenceye para yatırmayacak , gezmeye dolasşmaya, alısverişe, yemege , kiraya ...... moreys piers para kazanmak işçin seçilecek en son yerdir.
zaten türklerin ingilizce seviyesi oraya giden her ırktan biraz daha kötü , acı ama gercek. sana tavsiyem oraya vardıgında mutlaka 1 ay kadar da olsa hotelde filan calısmanız ve buradan kazandıgınız parayı ya kiraya ayırmanız yada travel a..

Alıntı
Bookmarks