Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 71 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Morey's Piers 2010 _wildwod - new jersey

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı resistance61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ophelia23 tek ba??ma kald?m dedimi?sin.nerde kald?n? kalca??n yeri nas? buldun?haftal?k ne kadard? ücreti?
    tek kald?m derken ben bi arkd? grubuyla gitmedim yaln?z gittim, ve tek kalmad?m odada tabi 2 ki?ilik oda tuttum. 4 ki?ilik ve 2 ki?ilk oluyo odalar. evlerin odalar?n? tutyosun. ben fuarda daha önce gitmi? biriyle tan??m??t?m,o arkda??m kald?g? yeri tutucakt?m, adres+telefon fln alm??t?m ondan. yani onun sayesinde gitti?imde o adresi buldum, evsahibini arad?m ayarlad?m öyle. ama daha önceki sayfada da söyledim. siz indi?inizde ar?yosunuz moreys den gelip al?yolar sizi otobüs terminalinden zaten arabayla 5 dakka bi?ey. sizi ald?ktan sonra ofise getiriyolar ve ellerindeki bo? ev listelerinden sizi götürüp gezidiyolar varsa be?endi?iniz ev vs ayn? gün içinde tutup yerle?iyorsunuz. geç tari?hte giderseniz haziran sonu gibi onlar?n elinde ev kalm?yo. o zamanda soka?a ç?k?p sokak sokak dola??p bulucaks?n?z. ama her yerrrrrrr ev ve kiral?k oda dolu. oras? tamamen bunu ticarete dökmü? bi tatil yeri. yani MUTLAKA bulursun. ben orda yüzlerce insan içinden ev bulamay?p döneni görmedim rahat ol ok

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

te?ekkür ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bir sorum olacakt? bu lifeguard muhabbeti cok gecmisken burada sor?y?m dedim lifeguard secimlerinde neyi gozonunde bulunduruyorlar? Vucut olarak ? uzun boylu kasl? fln ? yuzme becer?s? ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı skull_spear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sorum olacakt? bu lifeguard muhabbeti cok gecmisken burada sor?y?m dedim lifeguard secimlerinde neyi gozonunde bulunduruyorlar? Vucut olarak ? uzun boylu kasl? fln ? yuzme becer?s? ?
    Krde?imle birlikte gitmi?tim ben ride operatordüm o life guard d?. kasa boya posa bakm?yorlar çekikler bile life guard oluyorsa dü?ünebilirsin art?k boyu endam? Eger yüzme biliyorsan bu i? olur ama ilk antremanlar?nda a?layabilirsiniz. 1 hafta bouyunca sizi teste tabii tutular savah 8.30 aksam 7.30 da b?rak?rlar 1 hafta boyunca cok disiplinlidirler. e?er senden umudu keserlerse bir hafta içinde kendine ba?ka bir i? bulmak zorunda kal?rs?n .. Biraz güven a??larsan hareketlerinle çocuk havuzuna verirler eger ki gözlerine girersen yeti?kinlerine verirler ki en haval? olan da buydu orada. hadi bol ?ans

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

[QUOTE=onurcan90;127689]Bugün 4 y?ld?r orada çal??an biriyle konu?tuk telefonda.?lk 3 hafta falan 35 saat gibi bi?ey al?rs?n?z daha sonra 45-50 yi bulur falan dedi.Hatta çok be?enilenler 60-70i bulabiliyor dedi.Bu saatleri ridec?lar ve gamesciler alabiliyomu?.2. i? de bulma ?ans?n?z var dedi. Kafam allak bullak oldu.?irkete gittim bu telefon görü?mesini yapt?k orda geri döndük.Karar veremedim.Six Flags New York daha m? mant?kl? olur acaba? 2010da gidenler ?u kadar saat ald?k, toplam ?u kadar para kazand?k deseler çok yard?mc? olacak asl?nda :S

QUOTE]

4 senelik kimle konustun merak ediyorum . ilk haftalarda paray? vurdun vurdun sonra i?ler sarpa sar?yor. o kadar çok çal??an geliyor ki oraya sonradan özellikle ekvatorlular sana cal?sacak saat kalm?yor. haziran?n baslar?nda gidersen ilk 3 hafta rahat 45- 55 saat aras? cal?s?rs?n ama sonradan 5 6 tane i? arkadas?n oldugu zaman i? saati payla??m?ndan tut supervisorun sana tutumu olsun managerin tutumu olsun cok etkiler ve i?ten atmalar ba?lar. özellikle life guardsan her?eyine dikkat et çünkü i?ten atmak için can at?yolar.
    ?unu da söylemeden geçmeyeyim sak?na sak?n sak?nnn adventure pier da cal?smay?n haftal?k saatin ortalama 10 saat dü?er özellikle paraya ihtiyac? olan arkadas?n?za söyleyin oraya verirlerse yalvars?n yakars?n diger parklara versinler.arkadas?n?n 800 dolarlada dönme ?ans?n?n oldugunu hiç sanm?yorum 2. i?te çal?smad?g? sürece. hiç mi eglenceye para yat?rmayacak , gezmeye dolas?maya, al?sveri?e, yemege , kiraya ...... moreys piers para kazanmak i?çin seçilecek en son yerdir.
    zaten türklerin ingilizce seviyesi oraya giden her ?rktan biraz daha kötü , ac? ama gercek. sana tavsiyem oraya vard?g?nda mutlaka 1 ay kadar da olsa hotelde filan cal?sman?z ve buradan kazand?g?n?z paray? ya kiraya ay?rman?z yada travel a..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler moreys piers için geçmi kald?m? illa fuara kat?lmak laz?mm?yd?? birde ankarada hangi ?irketler gönderiyo acaba?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Slm arkada?lar Geçen yaz pittsburghta mcdonalts ta çal??t?m nasip olursa bu yazda moreys piers eglence park?na gidece?im ingilizcem ve yüzmem iyi.Sormak istedigim ?ey yurtalar nas?l oluyor?Çal??t?g?m?z eglence park?na yak?n m?? Birde oda arkads?nla anla?amad?n diyelim oda de?i?tirme durmu varm??Benim 5 haziranda finaller bitiyor 7 si gibi uçucam in?.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 haziran yolcusuyum, 15 haziran i?ba?? morey's piers de.food bölümündeyim. tekim, orada çal???cak ve konakl?cak arkda?lar,yaln?z olanlar, haberle?sek, konu?sak vs
    bizde izmirden çift olarak 13 haziranda gidicez ride operator olarak.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

wildwood'a talep artm?? epey bi

var m? 10 haziran'da uçu?u olan?

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wildwood'a talep artm?? epey bi

var m? 10 haziran'da uçu?u olan?
    22 Haziran maalsef....
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

wildwood'a vard?ktan sonra araba almay? dü?ünen varsa ileti?ime geçebiliriz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)