i. melih gokcek e saygilarya ben hosdereden bahceliye gidiyorum sadece gidis gelis yol parasi 6.80 lira para veriyorum. yazik ya hicbisey yapmadan 7 lira para gidiyo aya vurdugunda ciddi miktar cikio ortaya..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Acaba ?imdi neremizden ç?karacak o zamm?_ !!
yav uyduracak bisey aktarmayi kaldircam falan demis.gene cakacak bize ole gozukuyor.i.melih...
her sabah 2 lira gidi? 2 lira dönü? dolmu? paras? vermekten b?kt?m.?yi oldu en az?ndan dolmu? ucreti aç?s?ndan iyi oldu.
Unutmadan, EGO kart? ile yapaca??n?z seyahatlerde transfer kalkacakt?r.
transferin manasi yoktu ya 2. kullanista 50 krs aliodu zaten..simdi daha uygun her turlu..
Ö?renci kart?nda transfer ücretsizdir.-idi![]()
o zaman ogrenciye her turlu zarar olduaktarma yapmak zorunda kalanlar 1lira 20kr odemek zorunda olucak dier turlu 1 lira 10 kr.
?B. Melih Gökçek sayaçlarla ula??mla anas?n? a?latt? bu halk?n!! ama bende merak ediyorum bu indirimi hangi zamlarla bizden ç?karacak.. Pi?kin herif bari zam yap?yorsun buna müteakip metrolar? tamamlasa ke?ke
i.melih bi sekilde yolunu bulur. fazla uzun omurlu olmaz bu yeni fiyatlar
i. melih gokcek'e oy verenler kimler acaba, herkez bu kadar yakiniyorken.aynisi istanbul icinde gecerli.kimi gorsem yakiniyor agliyor sizliyor baskandan ama ben oy vermedim diyorkimsenin verdigi oya birsey dedigim yok laf yanlis anlasilmasin, size bu kisiye oy verdiniz de demiyorum.herkez bu kadar aglarken kim vermis olabilir bu oylari i. melihe ya da topbasa ?
Peki.
i.melih? Melihi biliyorumda "?" ne yaw??dü?ündü?üm s?fat m? yoksa?
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
helecan küpü
bu harf yuzunden adamlar mahkemelik oldu bilmezmisinIbrahim Melih Gokcek, ama onu sevmeyen insanlar I. melih gokcek diye cagirir en azindan ben yani.
Peki.
Bir seçim yat?r?m? de?il bu yüzden ürkünç.
Ne olur hani, seçimlere kadar bu ?ekilde kal?r, kazand?ktan sonra geçirir ba?ka yerlerden. Kimse rahat de?il zaten kesin ba?ka yerden zaplayacak diye bak?yoruz i?in asl? ben memnun de?ilim bu indirimden.
Öncelikle Melih Gökçek'in yanl??lar?n? bi kenara koyarsak (mesela do?algaz saatinden bize soktuydu, onlar? geri verse 10 senelik otobüs paras? ç?kar belki ) bu indirimi ac?mas?z bulanlardan?m. Hani EGO arabalar? de?ilde dolmu? ve ÖHO'lar için biraz s?k?nt? açacak gibi, taksicilikde biter herhalde.
Ayr?ca akaryak?t fiyatlar?n?n en az?ndan Eryamandan Bakanl?klara 0.6 TL'ye gidecek kadar güzel bir seviyede oldu?unu dü?ünmüyorum. Ankara geni? memleket, mesafeler uzun.
Dedi?im gibi rahat de?iliz, çok iyi olmad? zira korkuyoruz. Ayr?ca transfer uygulamas?n?n kalkmas? 1.1 TL ye 75 dk içersinde 3 aktarma yapan ö?renciye 2 aktarma yapmas? halinde 1.2 TL, 3 aktarma yapmas? halinde 1.8 TL olarak geri döndü.
Ankara'da Pazartesi'den itibaren Halk Otobüsleri çal??mayacak. Melih Gökçek'de EGO seferlerini azaltt?.
?zdiham? tahmin edin, bi süre mecbur otomobille idare edece?im ama çok masrafl? olacak, oooofff--off...
kim dedi arkadasim calismicak diye.resmi yazi mi var elinde?
Merak etmeyin i?kembeden atmam.![]()
Buyrunuz, önceki mesaja koymad???m içinde ayr?ca özür dilerim. Büyük ihtimal çal??mayacaklar.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yahu aktarma simdi de ole avantajli deil.. tam bilet kullaniyorum ve 2 gun evvel 45 dakika icinde 3 vesaite bindim. 1. de tam para kesildi ikinci de 50.krs kesildi ucuncude de yine tam para kesildi.. yani ole 3 aktarma bedava aktarma donemi 5 sene evveldi zaten2 kez vesaite bindiginde 2.35 lira para veriosun. simdikinde ise istedgin vesaite bin iki kere binmeye 1.8 para vericez .. yani kardayiz her turlu..ve artik dolmuslari ve ozel halk otobuslerini de kullanabilirsiniz bu avantajlarda sadece biletli otobus ve metro kullanma zorunlulugu kalkti.. ayrica birkac hafta da sorun yasansin bu sorunlar i.melih gokcek e cok siddetli sekilde geri doner ve her turlu geri doner otobus seferlerini azaltma kararindan.. bu arada arkadaslar cok sorun yasarsaniz dolmusa binin onlarda azalma yok
![]()
kardes anlamadigim ego otobus den sonra niye metroya biniyosundirek kizilaya git ordan ankaraya bin bir vesait azalt
![]()
felaket olacak zaten 417 odtu-kecioren 20 dakkada bir gelir denen otobus 1 saatte geliyor seferler azalirsa sabah aksam birer tane gonderirler artik
siz niye dusunuyorsunuz, zamaninda dusunmeyenler simdi dusunsuni. melih gokcek sagolsun.
Peki.
Ankarada ulasim ucretleri alti yil oncesine indide ne oldu.Habere bak.
Ankaral?lar?n çilesi bitmiyor - Milliyet.com.tr
Yargi,verdigi karara orantili olarak halkin arkasinda durmali,acikta birakmamali.Oy verenler dusunsun demek istemiyorum,vatan sagolsun.
Peki.
Ankara'da ula??mda indirim karar? iptal
Oda Ba?kan? Hac? Bekir Gani, oda olarak Ankara Büyük?ehir Belediyesinin, UKOME'de ald??? karara ili?kin Ankara 2. ?dare Mahkemesinde açt?klar? davan?n bugün sonucunu ald?klar?n? bildirdi.
Buna göre, minibüs, otobüs ve Ankaray'da alt? y?l öncesinin ta??ma ücretlerinin geçerli oldu?u karar?n?n iptal edildi?ini bildiren Gani, yarg?n?n verdi?i karardan memnun olduklar?n? söyledi.
Gani, 8 Mart Pazartesi gününden itibaren minibüslerde ta??ma bedelinin 900 lira olmas?ndan dolay? esnaf?n "büyük s?k?nt? ve mali kay?p" ya?ad???n? belirterek, "Bugün yönetim kurulunda yapaca??m?z toplant?yla birlikte eski ta??ma ücreti olan bin 850 liradan yolcu ta??maya devam edece?iz. Al?nan karar ayn? zamanda özel ve EGO otobüslerde de UKOME karar? öncesi ta??ma bedellerinin geçerli olmas?n? sa?lam??t?r" dedi.
Oda avukat? Mehmet Ali Alan da Ankara 2. ?dare Mahkemesinin verdi?i kararla UKOME'de al?nan ula??mdaki indirimli tarifeden vazgeçildi?ini, ta??ma ücretlerinin 8 Mart Pazartesi öncesindeki düzeylere geri döndü?ünü söyledi.
Bu arada, Gani'nin Ankara 2. ?dare Mahkemesinden ald??? iptal karar?n? gören minibüsçüler, odada sevinç gösterisinde bulunarak "s?k?nt?dan" kurtulduklar?n? ifade etti.
Karadeniz f?kras?na döndü bu olay da![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks