Selam arkadaþlar. 15 Þubat'ta work and travel için 2 kiþi kaydolduk. Eðlence parký ride operator istiyoruz dedik tamam dediler. 27 Þubatta Ýzmir Fuarýna gittik. Orda 2 tane bize uygun iþ vardý. Ýlk bitanesiyle görüþtük o iþi tarihler yüzünden alamadýk. Diðer iþ bizi görüþtürmediler bile. Bu iþi alamadýysanýz onu da alamazsýnýz dediler. Ve iþi de tarihler yüzünden deðil ingilizceniz yüzünden alamadýnýz dediler. Az önce telefonda görüþtüm sözleþemede þöyle bir madde var dedim siz bana uygun iþ bulamadýnýz iptal ettirmek istiyorum dedim.
Bana biz sana iþ sunduk sen beðenmedin dediler. Bana hala yellowstone milli parkýný öneriyolar orasý çok güzel iþte overtime filan çok vs diyolar. Bi sürü dolandýrdýlar lafý. 300 $ peþinat ödemiþtim. Direk iptal etmeye kalksam 300 $ güme gidicek. Önerilerinizi bekliyorum arkadaþlarÖðrencinin programa baþlama tarihinden 3 gün öncesine kadar, öðrenciye iþ sunulamamasý durumunda, eðer öðrenci programýný iptal ettirmek isterse, ************ tüm program ücretini hiç bir kesinti yapmadan Öðrenci’ye iade edecektir

Alýntý

Bookmarks