Selam arkada?lar. 15 ?ubat'ta work and travel için 2 ki?i kaydolduk. E?lence park? ride operator istiyoruz dedik tamam dediler. 27 ?ubatta ?zmir Fuar?na gittik. Orda 2 tane bize uygun i? vard?. ?lk bitanesiyle görü?tük o i?i tarihler yüzünden alamad?k. Di?er i? bizi görü?türmediler bile. Bu i?i alamad?ysan?z onu da alamazs?n?z dediler. Ve i?i de tarihler yüzünden de?il ingilizceniz yüzünden alamad?n?z dediler. Az önce telefonda görü?tüm sözle?emede ?öyle bir madde var dedim siz bana uygun i? bulamad?n?z iptal ettirmek istiyorum dedim.
Bana biz sana i? sunduk sen be?enmedin dediler. Bana hala yellowstone milli park?n? öneriyolar oras? çok güzel i?te overtime filan çok vs diyolar. Bi sürü doland?rd?lar laf?. 300 $ pe?inat ödemi?tim. Direk iptal etmeye kalksam 300 $ güme gidicek. Önerilerinizi bekliyorum arkada?larÖ?rencinin programa ba?lama tarihinden 3 gün öncesine kadar, ö?renciye i? sunulamamas? durumunda, e?er ö?renci program?n? iptal ettirmek isterse, ************ tüm program ücretini hiç bir kesinti yapmadan Ö?renci’ye iade edecektir

Alıntı

Bookmarks