Alıntı gzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar türkiyede hergün deprem oluyo hatta depremler oluyo zaten şaşıllcak bişey değil çünkü tektonizmanın gerçekleştiği bir ülkedeyiz kuzey anadolu fay adında aktif bi faya sahibiz söylediğim saçma gelck ama depremin olması toprağın yenilenmesi için iyi ama bunun bilincinde olmayan kişiler yüksek binalar ve yapılmaması gereken yerlerde bina yapıyolar bizim yapmamız gereken istanbul için söylüyorm çünkü en hasar görück yer istanbul olur güney yerlerde değilde kuzeye doğru yerlede ikamet etmesi gerekiyo oturdukları binanın ve çevresindeki binalarn depreme dayanıklılıı ölçülmesi gerek çünkü sırf oturduğmz bina sağlam bile olsa çevresindeki binalr yüzünden hasar göre bilir deprem olduğu zamn bizim yapabilceğimz en basit şey üst katta oturanlar dışarı çıkmamaya gayret etmeli alt kattakilern açıklık araziye çıkmaları depremde koşulmaz buda size saçma gelicek ama depremde koşarken bacağınızı kırabilrsnz szie yoladığm linkte türkiyede saat kaçta nerelerde deprem oluyo Son Depremler
haklısın tabiki, hergün deprem oluyor fakat burada ilginç olan 6 - 6.5 şiddetinde olmasını belirtmiş olması..hergün bu boyutta bir depremle karşılaşmıyoruz.İlginç bir tahmin....
Kaybedecek bir şeyimiz yok nasılsa bekleyerek ( ne düşündüğünüzü ya da düşüneceğinizi tahmin ediyorum ama şimdilik öyle kötü şeyler düşünmeyelim kaybetmek konusunda) , bakalım tahminler tutacak mı, biraz da heyecan oluyor sanıyorum bize. İnşallah tutmaz demek istiyorum fakat istanbulda yasayan birisi ve daha onceki 3 buyuk depreme yerinde şahitlik eden birisi olarak eninde sonnda bu gercekle tekrar karsılasacağız malesef.