büyükelçi ankaraya ça?r?ld?.
isti?are için olsa da diplomaside bunun anlam? gayet aç?k.
gerginlik ç?kacak ufak çapl? boykotlar vs. olacak.
i?lerin büyümesi imkans?z
2 ülke aras?ndaki ticari ve askeri anla?malar? dü?ünürsek çok da alevlenmeden krizin önüne geçilir diye dü?ünüyorum.
bana kal?rsa incirlik kapans?n yeni üslerini erivana açs?nlar...
uzucu deg?l sev?nd?r?c? bunlarla ugrasmaktan b?kt?k art?k ne yap?yorlarsa yaps?nlar
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
Better late than never
Better late than never
sanki durumumuz çok iyi bi de bunun için kriz çekeriz yar?n dolar tavan yaparsa ?a?may?n bu da bize kapak olur
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Ermenilerin art?k bi sebebi daha oldu "siz bizi katletdiniz" demeleri için. yok Gül Obamay? arad?, yok Boing gibi büyük firmalara lobilere bask? yapmalar? için uyar? gönderildi ee netice nerde???
Adamlar yine "evet" neticede... neyse bakal?m ne getircek ne götürcek olaylar. Art?k ermenilerle konu?ulmaz bunun üzerine...
Yaw niyeyse y?llard?r masada hiç kazanamad?k hep kaybetdik???
Anlamad???m olay ne New York Times da, ne The Guardian da, Ne CNN de, ne Washingtonpost da, ne de Reuters gibi önemli haber ajanslar?nda konuyla ilgili haber göremedim???
Sadece BBC de var. o zaman o kadar önemli de?il demek ki???
Konu beysin tarafından (05-03-2010 Saat 01:12 AM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Fransa kabul ettide ne oldu.. Ermeni s?n?r kap?s? sittin sene aç?lmaz.. Mahkum olurlar kaderlerine..
Takm?yorum bile.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
19ülkenin daha önceden kabul etti?i biliniyor. k?sa süreli bir kriz olur.
dünümüzü yine unutur hepimiz ermeniyiz diye ba??r?r?z...
B?ey Olmaz TAyyip Baba çözer =)
yazik cok yazik...
ermeniler neye nail olucaklar? turk topraklarina?? para?
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya benim anlayamad?g?m elin amerikas? kim oluyorda oylama vb toplant?lar yap?p katledip katletmedigimizi söylüüyorlar.. s?rf onlar?n demesiyle mi kabul edecegiz?? valla art?k s?k?ld?k haberlerde bunu görmekten yok ermeni lobisi yine galip filan ... fasa fiso geliyor sadece kendilerini tatmin ediyorlar galiba
burada olay sadece abd deki ermeni lobisine
"bak?n bi?eyler yapmaya çal???yoruz ama uzer?m?zde yogun bask? var zamanla buda kalkacak yavas yavas ta olsa c?karacaz bu karar?"
diyerek oyalamak unutmay?n obama oraya gel?rken herkesten destek ald? bunun kars?l?g?nda ondan bi?eyler bekleniyor bunlar satranc hamleleri sadece fakat oynayanlar sah-mat yapmak istemiyorlar sadece oyunu kural?na göre oynama çabas?ndalar...!!!
D?? politikada yap?lan birçok yanl???n d???nda birçok do?ru i?te yer alm??t?r. ?una bende kat?l?yorum. 10 y?l öncesinde TR ile bugünkü TR aras?nda da?lar kadar fark var ama halen yetersiz bence.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Komplo teorisi gibi olacak ama dan???kl? dövü? bile olabilir. ?imdi hükümetimiz Abd parlementosuna sözde bir bask? yapacak ve geri ad?m atacaklar, ard?ndan ya?as?n ba?bakan?m?z...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
@eses88
Burda politika yapma amacinda degilim, ama forumda yenisin ona veriyorum. O vizeleri kalkan ülkeleri de biliyoruz, hepsi 3. dünya ülkesi. Makaras? bile döndü o konunun günlerce. Bir arast?r da oku. Herkes Obamayla görüsmek icin s?rada beklerken bizimkinin gidip saatlerce görüsmesini de yanl?s yorumluyorsun. Secimlerden önce Abd ye fikir almaya, para yard?m? almaya giden sahs? tabi bagr?na basar Obama ve Abd hükümeti. Türkiyeden bir umudum yok zaten. Ac?l?m sac?l?mlar saolsun art?k ülkede ne Kürdü, Türkü, Ermeni ayr?m? kald? ne Akpli Akp li olmayan ayr?m? kald?. Su anki hükümet kadar ülkeyi 2 ye bölen bir hükümet görmedim, as?r? kutuplasma var ülkede. Herkes de bunun fark?nda ve cok zararl? olacag?n? biliyorlar. Secimleri de 4 gözle bekliyorum zaten merak da etme...
sakin olun, gerginlik yapmay?nmüsait olanlar sal? günü saat 11.00 de Maltepe Üni de Orhan Çekiç in dersine gelin
neyin ne oldu?unu aç?klar..burayada yazar?m..
bende olsam kend? adam?ma oncel?k ver?r?m !!!!!
erdogan hçbir resmi siyas? s?fat? olmadan gitti?i abd de resmi törenle kars?land? !!!
gercekleri görmek laz?m su anki hükümet iyi ?eylerde yapt? inkar etmemek laz?m AMA goturdukler?n?n yan?nda get?rd?kler? devede kulak b?le deg?llll !!!
nas?l su anda esk? darbeler?n ulkem?ze ne kadar zarar verd?g?n? konusuyoruz b?z? snelerce ger?ye goturdugunu !!!
b? 30 y?l sonra ayn? sey? bu hukumet ?c?n konusuyor olacag?z bundan ad?m kadar em?n?m !!!!!
ve bu hukumet umut ed?yorum bu sec?mlerden sonra hakett?g? yere gelecek yuce divana !!!
ermeniler kar??s?nda cumhuriyetin ilan?ndan bu yana sürdürülen politika malesef bu hükümet döneminde en istikrars?z, en gülünç ve en ba?ar?s?z dönemini ya??yor.
s?n?rlar? açmak için neler yap?ld? neler sonra ne oldu?
ermenilerle masaya oturmak, ermenistana gidip maç? izlemek, ermenistan maç?na azerbaycan bayra?? almamak vs vs. bile benim için bu hükümetin politikas?n? a?a??lamak için geçerli sebeptir.
tarihi bilmeyenler aman can?m ne önemi var kabul etsinler diyerek kay?ts?z kalabilir. cehaleti ho?göremeyiz.
eses88 e gelecek olursak
arkada??m 2tane davuto?lunun kitab?n? okudun diye burada artistlik yapma, davuto?lunun vizeleri kald?rd??? ülkeleri buraya yazar m?s?n rica etsem?
kitap yazmakla olmuyor bu i?ler icraat laz?m
ayr?ca türk d?? politikas? hakk?nda çok az ?ey bildi?in ve bunlar?n da kulaktan dolma oldu?u suriye örne?iyle çok belli oluyor.
ba?ar?lar?n?n devam?n? dilerim
ne demi?ler sen türkiyesin çok dü?ünme bunlar?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks