Work and Travel
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarýsýna Onay ve Ülke Sorunlarý Üzerine

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    19

@eses88
    Burda politika yapma amacinda degilim, ama forumda yenisin ona veriyorum. O vizeleri kalkan ülkeleri de biliyoruz, hepsi 3. dünya ülkesi. Makarası bile döndü o konunun günlerce. Bir arastır da oku. Herkes Obamayla görüsmek icin sırada beklerken bizimkinin gidip saatlerce görüsmesini de yanlıs yorumluyorsun. Secimlerden önce Abd ye fikir almaya, para yardımı almaya giden sahsı tabi bagrına basar Obama ve Abd hükümeti. Türkiyeden bir umudum yok zaten. Acılım sacılımlar saolsun artık ülkede ne Kürdü, Türkü, Ermeni ayrımı kaldı ne Akpli Akp li olmayan ayrımı kaldı. Su anki hükümet kadar ülkeyi 2 ye bölen bir hükümet görmedim, asırı kutuplasma var ülkede. Herkes de bunun farkında ve cok zararlı olacagını biliyorlar. Secimleri de 4 gözle bekliyorum zaten merak da etme...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý yakuza Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @eses88
    Burda politika yapma amacinda degilim, ama forumda yenisin ona veriyorum. O vizeleri kalkan ülkeleri de biliyoruz, hepsi 3. dünya ülkesi. Makarasý bile döndü o konunun günlerce. Bir arastýr da oku. Herkes Obamayla görüsmek icin sýrada beklerken bizimkinin gidip saatlerce görüsmesini de yanlýs yorumluyorsun. Secimlerden önce Abd ye fikir almaya, para yardýmý almaya giden sahsý tabi bagrýna basar Obama ve Abd hükümeti. Türkiyeden bir umudum yok zaten. Acýlým sacýlýmlar saolsun artýk ülkede ne Kürdü, Türkü, Ermeni ayrýmý kaldý ne Akpli Akp li olmayan ayrýmý kaldý. Su anki hükümet kadar ülkeyi 2 ye bölen bir hükümet görmedim, asýrý kutuplasma var ülkede. Herkes de bunun farkýnda ve cok zararlý olacagýný biliyorlar. Secimleri de 4 gözle bekliyorum zaten merak da etme...
    Forum sanamý ait senin görüþünü desteklemek zorundamýyz nerden gelioyor bu kuyruk acýsý ... ndn bukadar tepkilisin hýrçýnsýn Gurur duyman lazým Sýnýrlar kalktý BÝzi yýllardýr tr nin etrafý düþmanlarla cevrili die okuttular ndn düþman olalým arkadaþlar dostluk varken Bakýn suriye ile aramýzdaki tel örügleri kaldýrdýk artýk tr nin bir þehiri gibi gidip geliosnz bunda tepki duyucak ne var ki yazdýklarýn þeyler popilist söylemler umurumda dðil çünkü artýk Doðrulara 1 týkla ulaþabilionusz
    Ayrýca son görüþmesinden bahsediorm ne seçimi :S !!
    Arttýk ABD Türkiyenin orta doðuda mutlak güç oldunu biliyor trsiz hiç bir iþin olmuyacaðýný bilioyr. Ülke menfattlerini En iyi þekilde koruduklarýndan þüphem yok BÝraz Ahmet Davutoðlunun kitablarýný okusaydýn ah be kardeþim Bgun böle konuþmazdýn. SSenin Bu popilist söylemlerin çok boþ Hiçbiri bir anlam taþýmýyor düþünde yaz .. Saldýrmak için yazma ..GÜndem Abd idi açýlýma kutuplaþmaya getirdin kürt daldan dala atladýn .. kendi yazdýklarýna kendin inan baþta ..
    ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)