biletini aktarma sirasinda bir ay sonrasinada alirsin ama havaalani disina cikamazsin.amsterdam aktarmalarinda oldugu gibi.benim bildigim vize alman gerekli
Peki.
benzer ?eyler benim de akl?ma geldi ancak dönü?te yan?mda olacak çantalarla falan bi de avrupada bilmedi?im yerlerde mi gezicem. pek rahat edemez bence insan.
helecan küpü
aks?l?k c?kmad?g? surece hava alan? d?s?na c?kamazs?n.aksilek ne demek dersen aktarmal? seferlerde ?lk b?nd?g?n ucak rotar yapt?g?ndan dolay? 2 c? ucaga b?nemezsen ve en yak?n zamandak? ucak b?r gun sonraysa sana londrada b?r gunluk v?ze ver?rler.sen?n oradak? otel b?r gunluk yeme ?cme tranportat?on gel?rler?n? hava yolu s?rket? kars?lar.bu durum arkadas?m?n bas?na geld? 2008 y?l?nda.
Yo hay?r, ben Amerika'daki ?ngiliz ba?konsoloslu?undan alaca??m?z transit vize ile 1 ya da 2 gün bir gezi ?ans?m?z olur mu onu kastetmni?tim. Toptan bir vize almak de?il. Çünkü 48 saatlik bir vize yamulmuyorsam. Biletimizi Londra'dan bir gün geciktirebilirsek, transit vize ile Londra'da havaalan?na ç?kma izinimiz olmuyor mu ?
Umudum yok aç?kças? ama ke?ke olsayd?.
Amerikay? gezmi?ken Londray? da aradan ç?kar?rd?k.![]()
Buna benzer bi konu rus wat sitesinde var. ilginc olan tarafi rus watcilar tranzit vizesiz londrayi geze bilmisler. havaalaninda gorevliden izin almislar. ayni sey milano'dada yapmislar.. yani bizim bilmedigimiz cok sey var.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Arkada??m Amsterdam da d??ar? ç?kmak istedi fakat ç?karmad?lar.
Day?s?n?n k?z?yla görevlilerin yan?nda görü?ebildi sadece.
Mutlaka vize almak gerekiyor![]()
bende frankfurtda disari cikamamistim, fakat londra farkli ola bilir.
Şirket Seçim Yönergesi
Schengen vizesi alman gerekiyor d??ar? ç?kmak için,
onun i?lemleri de 2 hafta kadar sürüyor.
ingiltereyi kastediyorsan, ingiltere sengen vizesini kabul etmiyor.oraya ozel vize alman gerekiyor.
Peki.
az once baktim aktarma sirasinda rusya ve kavkazya ulkelerinden transit vizesi istemiyor ingiltere. 2 gun kala bilirler. Turkiyeden isteniyor galiba.
Şirket Seçim Yönergesi
??te o schengen de?il de tranisit vizeyi alsak, havaalan?na d??ar? ç?kma durumunu diyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
?ngiltere ?engen'i kabul etmiyor kendine has bir vizesi var diye biliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks