Arkadaşlar,dün danışmanlımla birlikte ds160 formunu doldururken oldukça sıkıntı yaşadık.devamlı olarak the session time out deip durdu ve bilgileri tekrardan girip durmak zorunda kaldık.formu doldurmak bir saatten fazla sürdü.herşeyi tamamladıktan sonra tüm bilgilerimi girip tamama basmıştık ki-bu arada barkod numaram da çıktı ama kaydedemedik-tam bilgilerin de maile yollanmasını istemiştik ki sayfa gitti( Bu kadar d olmaz dedirten şey oldu yani.Barkod numaramı kaydedemediğimiz ve başvuru çıktısını alamadığımız için tekrardan form doldurduk.Yani şu an benimn iki tane barkodum var.İkinci doldurduğumun çıktısını alabildim.Sizce sorun olur mu?Şirketim bizden kaynaklı birşey olmadığı için sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim gene de rahat değil.Benim adım ve soyadımdan iki başvuru var yani şu anda.Konsolosluğu arasak düzeltirler mi acaba?

( Bu kadar d olmaz dedirten şey oldu yani.Barkod numaramı kaydedemediğimiz ve başvuru çıktısını alamadığımız için tekrardan form doldurduk.Yani şu an benimn iki tane barkodum var.İkinci doldurduğumun çıktısını alabildim.Sizce sorun olur mu?Şirketim bizden kaynaklı birşey olmadığı için sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim gene de rahat değil.Benim adım ve soyadımdan iki başvuru var yani şu anda.Konsolosluğu arasak düzeltirler mi acaba?
Alıntı
Bookmarks