gskapun sen j1 vizelerinden önce mi başvurmuştun turist vizesine? yoksa sonra mı? yani ben de turist vizesi için başvurmayı düşünüyorum da gittim geldim o kadar yani bir zorluk çıkarırlar mı ya da red verirler mi?
gskapun sen j1 vizelerinden önce mi başvurmuştun turist vizesine? yoksa sonra mı? yani ben de turist vizesi için başvurmayı düşünüyorum da gittim geldim o kadar yani bir zorluk çıkarırlar mı ya da red verirler mi?
admin (at) turkishwat.net
ben ilk sene Amerikaya gittikten sonra kışın turist vizesine başvurdum red aldım !!! ben de verirler diyodum ama red aldım direk hehe ama sonra bi daha J1 aldım.. ya turist vizesi kastırıyo baya mal mülk gerekiyo ki onlar da bende yok bi de evraklaırmın yarısını hatta en önemli yarısını evde unutmuştum bayaa heyecan yaptım alamadım..
ya şimdi evraklarının bir kısmını evde unutman da belki red almana neden olmuştur. gene tam olarak şu sorunun cevabını alamıyorum...şu saatten sonra kolaylıkla turist vizesi alabilir miyim?![]()
admin (at) turkishwat.net
durumuna göre değişir o ben diyemem ki kolaylıkla alırsın..ya illaki 4 bi puandır daha önce gidip gelmen ama keisn alırsın diyemez kimse..ben evrakların yarısını unutmuştum da pasaportumu aldılar evraklarını yolla dediler pasaport 1 hafta sonra geldi ve boştu..bilmiyorum yani o yüzden
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks