http://www.turkishwat.net/2010-vize-...gorusmesi.html hiç heyecan yapmaya gerek yokmus ..gittim gördüm 24 ?UBATTA HAD? HAYIRLISI SANA![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
umar?m öyledir walaa,arkd?lar?m?n ortalamalar? ve ingilizceleri ii olmalas?na ragmen ankaradaki çekik gözlü kad?ndan red yediler
o yüzden ist.a gidiorum wize için,umar?m orda da bi çekik gözlü daha yoktur![]()
sucre,neler sordular sana? fazla ciddiye aliolarm? yoksa wize vermeye gönüllüler mi
görü?emede arada cam oluor galiba,ses ii gelior mu bari.
arkadaslar had? al?n gel?n v?zey?..bugun bas?lm?s pasaportuma vizem cok mutluyum cok ..![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
yaa arkda?lar pek? b?s? d?cem ben?mde sabah 8 de vize gorusmem ?stda kaçta orda olmam gerekl? en erken ve kaçta gorusmeler ba?l?yo acaba en erken 8 de m??
saol gokmen in? geçer atlat?r?z art?k sunu ya
Arkadaslar 8 mart ta istanbulda vize gorusmes?ne g?tt?m klas?k nerde okuyon bolumun ne yurtd?s?nda bulundun mu sorular?n? sordular ve yes?l kag?t verd?ler s?md? bu yes?l kag?d? ald?k da ne olacak al?rm?y?z b? yard?m ...
aynen sucre ye kat?l?orum bn de http://www.turkishwat.net/2010-vize-...rusmesi-s.html gittim hallettim geldimbenim gerçi ankara konsoloslu?undayd? gorusmem ama örnek te?kil edip yard?mc? olabilir vize görü?me hikayem
ba?ar?lar ?imdiden
23 mart 8.15 istanbulda v?ze gorusmem var. ?lk defa kat?l?orum ve ?ng?l?zcem cok ?y? deg?l acaba zor olur mu görü?me??
Benimde 23 mart saat 8 de görü?mem var ?stanbul'da orada kar??la??r?z art?k.
""Let the game begin""
arkadaslar bnmde 23 martta 8.15te bn cok t?rs?yorum ya ?ng?l?zcem cok ?y? deg?l acaba ters b?s? olur mu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks