Yahu sen deGülücük var ufacık ın ardından. Sahsen kör birisi olmakla beraber ben bile gördüm yani makinayı
Tribün güzellikleri olayına gelince bahsedeyim biraz. Olayın diger boyutu dikkatimi daha cok cektigi icin es gectik biraz. Söyle ki; mac basında ve genelinde yaptıkları Oooooo Ooooo, etc seklinde bi tezahurat vardı. Mac basında atmosfere ben de katılıp kaskol sallayarak (PS: GS li olmama ragmen macın tadını cıkarabilmek icin EsEs kaskolu alıp yerimi aldım tribünde) tezahurat yaptım. Ama bir yerden sonra o tezahuratın sonuna dıt dıt dıttt lı kelimeler eklendi ve orda tribün atmosferi benim icin bitti. O dk dan sonra sinema izledim galiba
Bunu Hüseyin de gözlemlemistir büyük ihtimal
Ama yine de bayrak acma organizasyonu falan iyi fikirdi, uygulama olarak bayrak yeteri kadar asagılara gelemese de fena deildi galiba, tv den veya uzaktan göremedigim icin bilmiyorum ne kadar basarılıydı. 26. dk sovu bekledim ama galiba o sov 20-30. dk arasında yapılan showdu. Tam 26 ya mahsus degilmis
Bando EsEs de galiba macın pazartesi olusundan dolayı eksikler vardı. Acık tribünde olmama ragmen sesi bana az geldi. Genel olarak takımını seven, en cok destekleyen taraftarlardan biri EsEs taraftarı. (TS Ligdeki Anadolu kulüpleri arasında ) Ardından belki Bursaspor falan gelir. Diğerleri cok sönük kalıyor. Denizlide falan mac izlemistim mesela, tribünde cıt cıkmıyordu, az sayıda BJK liler bile cok daha fazla tezahurat ve ses yapıyordu. Durum böyle vesselam, seneye de Eskisehirde devam dersem yeni GS maclarında görüsmek üzere
![]()

Gülücük var ufacık ın ardından. Sahsen kör birisi olmakla beraber ben bile gördüm yani makinayı
Tribün güzellikleri olayına gelince bahsedeyim biraz. Olayın diger boyutu dikkatimi daha cok cektigi icin es gectik biraz. Söyle ki; mac basında ve genelinde yaptıkları Oooooo Ooooo, etc seklinde bi tezahurat vardı. Mac basında atmosfere ben de katılıp kaskol sallayarak (PS: GS li olmama ragmen macın tadını cıkarabilmek icin EsEs kaskolu alıp yerimi aldım tribünde) tezahurat yaptım. Ama bir yerden sonra o tezahuratın sonuna dıt dıt dıttt lı kelimeler eklendi ve orda tribün atmosferi benim icin bitti. O dk dan sonra sinema izledim galiba
Bunu Hüseyin de gözlemlemistir büyük ihtimal
tatlısıyla 
Alıntı
Bookmarks