beyler maç? 2-1 eses ald?
hakem tam bir fiyasko
bir galatasarayl? olaraktan eses bandoyu tebrik ederim espana'y? hayranl?kla dinledim.
Beyler maçta ç?kan sar? kart say?s?n? hat?rlayan var m?
Sizlerden maç yorumlar?n? alal?m
beyler maç? 2-1 eses ald?
hakem tam bir fiyasko
bir galatasarayl? olaraktan eses bandoyu tebrik ederim espana'y? hayranl?kla dinledim.
Beyler maçta ç?kan sar? kart say?s?n? hat?rlayan var m?
Sizlerden maç yorumlar?n? alal?m
Konu ThunderStorm tarafından (09-03-2010 Saat 12:34 AM ) değiştirilmiştir.
hak eden taraf ESES'di!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Peki ya ilk gol orda el yok muydu?![]()
penalti da penaltiydi sankibu tartismalar uzar gider ama gs nin pozisyonu yok dogru durust nasil kazanacaklar bundan sonra...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sa?l?k olsun
emre91
just like volleyball match![]()
eh son yorumdan sonra bende ?ampiyon Trabzonspor diyim sapt?ral?m iyice![]()
Valla tribündeydim. Ama sunu söyleyim hic zevk almad?m mactan, GS de hak etmedi zaten galibiyeti. Bir sürü yazas?m var ama cok yoruldum ve uykusuzum, ödev vs falan da var. Yar?n art?k dinlendikten sonra tüm gözlemlerimi ve yorumlar?m? yazar?m![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
ilk golde ki elin verilmemesi normal adam elini falan uzatm?yo, eliylede alm?yo, zaten önüne alca?? top koluna çarp?p önüne dü?üyo, di?er el pozisyonu ceza sahas?nda olmuyo ama orda hakemin hatas var verilirdi yani, ama ikinci sar? diye dü?ünürsek o i? olmaz, jo do?an?n kafas?na vurdu hakem sar? verdi bunun sar?s? olmaz direk k?rm?z? yani, bu bir, birde eliyle kesti jo orda da ikinci sar?dan k?rm?z?ya dönerdi o da verilmedi,(akl?ma gelmi?ken yazay?m geçen y?l ki 4-2 lik maçta barosun att??? golü hat?rlat?r?m)
ayr?ca futbol olarakta kazanmay? hakeden taraf bizdik,
yine akl?ma geldi yazay?m, ademin kendi sahas?ndan ç?kt??? pozisyona ofsayt verdi, devam ettirilse teketek kalcakt?,
Maç Galatasaray'a bakarak Eski?ehirsporun hakk?yd? pozisyonlar? ?zled?m gercekten Koray el?yle kontrol etm?s bunu kabul ed?yoruzz..
Dos Santos'un penalt?s? gercekten b?r penalt? deg?l hakem nas?l verd? hala anlam?s deg?l?m..Sar? kartlar hakl?yd?..vs vs. Sonucta kazand?k..
Te?ekkürler EsEs'im..
bi de bu ge se li oyuncular ne kadar çirkef insanlar karde?im ya, bu tak?m?n suyunda m? vard?r anlamad?m, 2 sene de 4 maç, 4 maç?n 4ünde de dolusunca çirkeflik, arday? kaptan yapan zihniyetin ürünü
penalt?dan bahsetmeye lüzum yoktur heralde![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bir fenerli olarak bu skora çok sevindi?imi söyleyebilirim
gönülden tebrik ediyorum esesi![]()
Geçen senede Milan Baro? daha bariz bir pozisyonda eli ile gol atm??t? ama ona ra?men kazanm??t?k.
Gelelim bu güne.
?lk gol bariz el, bunu kabul ediyoruz.
Penalt?n?n uzaktan yak?ndan alakas? yok sizde bunu kabul edin.
Jo bariz k?rm?z? almas? gerekirdi Do?aya vurdu?u pozisyonda.
Adem'in ofsayt denilen pozisyonunda alakas? yok ofsatyla bariz gole gidiyor 3 olacakt? belki.
Tribündeydim, her zamanki gibi.
Haftaya da Kayseri deplasman?nday?m Allah k?smet ederse.
Arma pe?inden ko?maya devam![]()
Hiiiiiiiiiç maça pislik atmaya gerek yok. Koray'?n topa bilerek elle müdahalesi yok. Pozisyon gere?i top eline çarp?yor ve önüne dü?üyor. Bu oyuncuya avantaj sa?l?yor mu ? Evet sa?l?yor. Hakem oyunu durdurmas? gerekirdi.. Dos Santos'un Airbus A380 gibi süzülüp ceza sahas?na ini? yapmas? da kesinlikle penalt? de?il. Ben di?er kalenin arkas?ndan net olarak penalt? olmad???n? görüyorum ama hakem pozisyonun dibinde ve penalt? çal?yor. Gerçekten ilginç.. Sonuç olarak EsEs mükemmel bir defans sistemi kurdu ve GS'a pozisyon vermedi. Bask?l? oynad? ve heryerde pres yapt?. Muhte?em taraftar?n?n deste?ini de arkas?na alarak galibiyeti sonuna kadar hakeden taraf oldu.
Yakuza, Corrogidor, emrESES_26 ve jjj maçtayd?... Stad?n önünde büyük bir izdiham vard?. Stada girebildi?inize ?ükretmeniz laz?m..
?imdi sana gelelim Sevgili @Break
Havaya havaya eller eller havaya!!!!
OOoooOOOOOooooOooOo!!!!
11111!!222222!!!33333333!!!
K?rm?z?!!!!
?im?ekler!!!
Laylayalaylaylaylaaaaaaaaayyy Essssskiiii?eeehirrr!!!![]()
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Break kalp krizi gecirmis galiba ortalarda yok![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Velhas?l kelam, ?ampiyon Be?ikta? olacak![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Ben de 3 seneden sonra stadta mac izleyen bir kisi olarak yorumlar?m? art?k yazay?m. ?lk önce delikanl? adam dogru söyler dogru yazar, mac EsEs in hakk?yd?. GS elle tutulur gözle görülür bir sey yapamad?, en az?ndan tribünden ben öyle gördüm
Pozisyonlara gelince EsEs in ilk golünde Servetin bariz hatas? vard?, ve icimden bol bol sevgilerimi ilettim kendisine. Galiba akl?nda transfer olabilecegi Rus tak?m? vard? hala. Genel olarak GS isteksiz, konsantrasyon eksikligiyle sahadayd?. Ayhan?n sahada olmas? büyük faciayd? bence Rjkaard icin. M. Sarp varken o kazman?n orda isi ne :S Yine EsEs in ilk golünü degerlendirirsem Tv de izleyince eliyle önüne ald?g? bariz görünüyor, hakem hatal?yd?. EsEs de Ademin ofsayt pozisyonunda tribünden net göremedim ama tvde de cok ince görünüyor, karars?z?m. Hakemler 2. yar? GS yi kollar gibi oldu, özellikle Jo nun pozisyonda aha yedi k?rm?z?y? dedim ama sar?yla kurtuldu. GS ?n penalt?s?nda penalt?.5 den penalt? olabilir, ama hat?rlad?g?m kadar?yla o penalt?dan sonra Emre Colak da ceza sahas?nda 1 kez düsürüldü, o da penalt?.5 pozisyondu ve hakem vermedi. 2 sini toplay?nca penalt? ediyor yani bence dogruydu hakem. Mac?n genelinde EsEs her zamanki gibi GS ? cözmüs, geregini yapt?. Seneye GS yönetiminin EsEs mac?na prim vermesi veya tak?m bas?nda Rjkaard olursa tak?m? derbiye haz?rlarcas?na cok iyi motive etmesi laz?m.
Son olarak yine Eskisehir taraftar?ndan nefret ettim, Eskisehir Sporu desteklememin nedeni de buydu zaten. Sayg? durusu esnas?nda cok feci küfürlesmeler, mac icersinde küfürlesmeler s?kca yasand?. D?sar?da biralar? cekip iceri girenler, icerde 1 paket sigara bitirenler ne ararsan vard?. Bunlar? bu kadar anormal görmem belki de stadda nadir mac izleyen biri olusumdur ama haks?z degilim. Türkiye geneli de böyle olabilir belki ama bu tribünler asla bana göre degil. Tribünler küfrederken az önümde bulunan bayanlar ve 8-10 yas?ndaki ufak cocugun ad?na ben üzüldüm, ezildim, büzüldüm. Yine son olarak mac c?k?s? trafigi felc eden, araclar? otobüsleri devirmeye cal?s?rcas?na kuvvetli sallayan/h?rpalayan taraftar portreleri gördüm. Tribünde sinema gibi mac izlemeyin lan diye bag?ran taraftar arkadaslara benim de cevab?m holigan olmadan sayg?/sevgi cercevesinde mac izleyin olacakt?r. UEFA ne diyor respect the opponent, respect the game, respect, respect diyor. Gönlüm isterdi ki i?im elimde olsayd? da kendi kazand?g?m cashlerle kapal?dan veya elit kesimden kombine al?p izleyebilseydim tüm maclar?. Futbolu severim ama bir yere kadar...
PS : Melih seni beyaz bas?n yelegi ve elindeki ufac?kmakineyle saha kenar?nda gezerken 2 kez gördük tabi, bi tel cald?ral?m da cek fotomuzu diycektik ama malum stad cok kabal?k ve ses cok yogundu, kald? öyle, vars?n olsun...
Hayat acısıylatatlısıyla
Yakuza'n?n bahsetti?i tribün olaylar? a?a?? yukar? her tak?m?n stad?nda gerçekle?iyor. Bu durum normalmidir tabiki de?ildir. Ama bence bir konuda haks?zl?k yap?yorsun yakuza. Dün tribündeki güzellikler ya?anan çirkinliklerden çok daha fazlayd? ama bunun hakk?nda tek kelime etmemeni yad?rgad?m. Ayr?ca ufac?k dedi?in Foto?raf makinemin sadece lensi 4.5 kg.. 2 saat boyunca onunla gezmek nas?l bir i?kence anlatamam.. ?u anda bile?imden sakat?m diyebilirim.. Bile?im tutuldu yahu![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
@fiorex
bende maçtayd?m bendeee![]()
@yakuza
o bayrak açma falan dedi?in olay Türkiye ad?na mühim bi?eydi asl?nda ama sen durumun fark?nda de?ilsin san?r?m içinde bulundu?un için, netten videolar?n? izlersen görebilirsin, avrupa ya sesimizi duyuraca??m?z bi çal??mayd?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks