geçerli bi bahanen olmas? gerekiyormu? san?r?m ama ailevi sorun muhabbeti çok klasikle?mi? art?k inanm?olar diolar bilemicem![]()
ya ortalaman dusuk deil.. ondan cok fazla kasmazlar.. ama 3 donemdir dusus olmasi sana bunun nedenini %95 soracagi anlamina gelirsimdi biz biseyler soyleriz ama sana uymayabilir.kendin bulmalisin. saglik problemi ailevi problem gibi seyleri soyleme yaratici ol birazcik
bir de kacinci sinifsin ve ortalaman kacti da 2.05 e dustu
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
2. s?n?f?m ortalamalar?m 2.74,2.47 ve 2.05
2 tane alttan dersim var ve onlardan cok az bi puan fark?yla kald?m,gecebilseydim 2.40 a yakla??rd? ortalamam.bundan bahsediyim mi yoksa özrüm kabahitimden mi büyük olur??![]()
alttan aldigin baska ders varmiydi? o iki kaldigin dersi aldigin donem??
evet 1 tane alttan ald??m vard? onu verdim ama bu ikisinden kald?m
tamam simdi diyosun kio ders bunlardan biriyle ayni saatteydi ondan kaldigin derse giremedin. kalma nedenin bu
diger ders icin de cok zor ders ondan ondan beceremedin.
son olarak kaldigin dersler hangileri alttan aldigin tek ders ve simdi kaldigin 2 ders?
bende ayn? durumday?m 2. alt?na dü?medi ama genel dü?ü? mevcut.
ok güzel mant?k saolas?n?imdi ben durumumu aç?kl?yorum: 1.s?n?f 1. dönem 1derstten kald?m, 1.s?n?f 2. dönem gene 1 dersten kald?m.2. s?n?f 1. dönem alttan ald??m dersi verdim ama 2 tane baska dersten kald?m.yani suan totalde 3 tane kalan dersim var.havuz problemine dönmemi?tir umar?m
![]()
yok yok dedigimi soyle sen birini alttan aldigin dersle cakistigi icin kaldindigerini de birinci sinifta kaldigin dersin devami oldugu icin 1. siniftaki dersi iyi ogrenemedigin icin bu derste de zorlandin ve kaldin
biraz karisik oldu ama anladiysan bunu kendince yorumlayip soyleyebilirsin
ben buna benzer bahaneyle vizemi almistim yani alttaki derslerle cakisti derslerim diyerek
![]()
h?mm anlad?m,bide ilk dönemlerde AA lar BA lar vard? ?imdi CC den yükseini göremedik neyse giderek zorlas?yo fln da dicem heralde.Çok saolun yard?mlar?n?z içinn
sadece genel ortalamaya bakiyolar. bu cocugun ortalamasi dusmus mu yukselmis mi diye bu kadar inceleyeceklerini dusunmuyorum ben sahsen. rahat ol bencesonucta ortalaman 2.00 nin ustunde.
kimin yazd??n? hat?rlam?orum ama gene bu forumda biri kendinden önce sadece 2 ki?inin red ald??n? onlar?n da ortalamalar? 2nin üstünde ve ingilizcelerinin iyi olmas?na ragmen not ortalamas? dü?üste olduu için red ald?klar?n? söylemi?ti.O yaz?y? okuduumdan beri pani?imumar?m bosuna telaslan?orumdur.
bence dü?ü? dikkatlerini çeker emin ol;çünkü az bir dü?ü? de?il baya?? keskin bir dü?ü? ya?am??;fakat ?öyle bir durum var sen bu kadar kar???k durumu anlatabilecek bir ingilizceye sahipsen emin ol o vizeyi sana verirler:=![]()
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
gecen yil benim 6.yilimdi. ortalamam 2.29du ama transkriptte 3 tane kaldigim ders gorunuyordu ve ben 4. sinif gorunuyordum. adam sadece ortalamaya bakti ve bilgileri bana sormadan kaydetti. ortalamami sormadi bile yani. isin ozu yine hersey memura bagli![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks