Arkadaþlar dün gittiðim vize görüþmesinden sorunsuz geçtim diyemicem atlattýðým badireleri ve þaþkýnlýklarýmý, halimi "traji komik" diye adlandýrmak mümkün Öncelikle konsolosluga kadar gittim vee inanýlmaz bi sýra vardý üstelik çok soðuktu beklemekten felç olmadýðýma dua ediyorum þuan neyse uzun bi bekleyiþten sonra içeriye girdim yüzümdeki ben hiç birþey bilmiyorumun ifadesiyle birlikte belgeleri teslim ederken DS-160 formundaki eksiklikleri tamamlamamý istedi görevli. Soðugun ve heyecanýn etkisiyle olacak ki ben türkçeyi bile anlamakta zorluk çekiyodum tabi algýlarýmda bi körelme oluþtu 1 saat bekledikten sonra Ýþ deneyim kýsmýnda yazmam gereken bi bölümde arkaarkaya 3 tane fiili sýraladýðýmý düþünürsek... Neyse girdim içeri verdikleri belgeyi okudum verdim parmak izimi vee heyecanlý bekleyiþ yeniden baþladý. Herkese ayný sorular hangi okuldasýn? bölüm ne? not ortalaman kaç? iþin ne vs vs.. Sýra bana geldi ne okulumu sordu nede not ortalamasýný deliriyorum sandým o anda hiç beklemediðim sorular çok basitti ama þartlanmýþtým bikere. En çok eðlendiðim benim için unutulmaz olan sýnýfýmý sordu ? Ne yapýcaksa benim için okulun hiç bir eðlencesi olmadýgý söyleyerek güldüm o da gülünce heralde vermicek vizeyi bu sözden sonra dedim Hemen ekledim joke joke ))) eksik belgelerin oldunu belirten kagýdý verdi elime çýktým, sanýrým oldu