forumda cok var arat?rsan bulursun yada yar?n? bekle bizzat kendim anlat?cam![]()
I made a promise never to settle...
insano?lu i?te tatmin olmuyor yar?n? bekilorum..
ald?m geldim hadi bakal?m next!![]()
süpersin,hay?rl? olsun![]()
Konu gökmenkaraaslan tarafından (10-03-2010 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
2 sert bayan-1 bey ve 1 bayan çok güleryüzlü...sert olan bayan bana denk geldi,,,hiç heyecan?m yokken heyecandan ölüyodum surat?n? görünce...ds im gelince göndericem pasaportla,ye?il ka??t verdi...
12 martta istanbulda vize randevusuna girdim bugün geldi pasaportum vizem bas?lm?? güleryüzlü bayana denk geldmheyecanlancak ne varsa çok heyecan yapt?m ne dedi?imi bilmiyorum
okulumu bölümümü s?n?f?m? transkriptm neden dü?ük bu program? nerden duydm kusenden deyince onun gitti?i yer çal??t??? i? bu kadard? herkese kolay gelsn gerçekten heyecanlancak bi?ey yokmu?
![]()
te?ekkür ederm herkese in?. al?rs?nz sizde bu arada girdikten 1 gün sonra gelince dedm süper vermediler vizeyi herkes 2 hafta sonra gelir falan dedi sabah kargodan geldi biri pasaportunuz dedi aldm paketi dedm vermdiler kesin masaya koydum neyse uyumaya devam edeym dedm2 saat sonra falan açt?m paketi sonucu ö?rendm
rahatl??a bak
vize görü?mem bitti ya
biraz öyle olmu?
k?saca vize görü?mesinden 1 gün sonra kargo ?irketinin paketinin içinde pasaportm gelince vizem bas?lmam??tr vizeden red alm??mdr dedim paketi bile açmad?m uyumaya devam ettm
![]()
harbiden epey rahatm??s?n yaln?z![]()
Çok korkmu?tum ama de?mezmi? o kadar korkuma...
Çok heyecan yapmay?n, benim gibi cümleleri birbirine katmay?n.
7:45 randevusuna girdim, hemen ard?ndan Tekirda?'a ailemin yan?na gittim ve 1 saat sonra ?irketim "Pasaportun geldi, hay?rl? olsun vizen." diye arad?.Yani konsolosluktan ç?kt?ktan 8-9 saat sonra ö?rendim vize ald???m?.
Çok ?a??rd?m, bu kadar h?zl? olduklar?n? bilmiyordum.![]()
ne yapay?m bar?? uykum kaç?cakt?en az?ndan hiçbir?ey gelmemi? gibi davrandm
bu arada senin vize görü?men ne zamn bar?? ya bi girde kurtul valla sonras? çok güzel oluyo![]()
ben daha sevis'i yay?nlatmad?m ya rahatl?k çöktü üstüme gider al?r?m bir ara vizeyi modunday?m nedense.
benm havada tabi sunumlar ödevler s?navlar tez uçu?tu?u için dedim bu ç?ksn bari![]()
tez zorlar tabi iyi yapm??s?n sahiden. zaten ben bi dersten kalsam bile bütünlemesine girmeden direk gidicem Six Flags'e
Muhtemelenilk al?nacaklardan olacaks?n herhalde.belki de senn görü?meni dinleme ?ans?m olur önlerde oturursam :=)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks