ben kpss den sonra gidicem. ama hala bi isim yoksen nereye gidiyosun? nappicaksin?
kalis suresi 3+1. yani 3 ay calisma izni oluyo, 1 ay da gezme.
ben de ayni sekilde insallah vize alabilirsem. 11-14 temmuz...
ben vize ald?m minnesotaya gidiyorum valley fair amusement parkta çal??aca??m nasipse.bilet ar?yorum ?imdi de...
temmuz 10dan sonrasina is cok az geliyo, gelen isler de dogruz duzgun degil pek ya da cabuk doluyo. ne yapacagimi bilemedim :S
ne zaman giderseniz gidin wat için orada yasal çal??abilece?iniz en son tarih 1 ekim arkadas?lar 1 ekimden sonra da 1 ay surniz var i?te en fazla çal??ma art? gezme dahil 4 ay kalabiliyosunuz !!!!!
zaten size verilen vizelre bakarsan?z oradaki biti? tarihi sizin abd de yasal olarak çal??ma izininizi gösterir oradaki biti? tarihinden sonra 1 ay gezme hakk?n?z vard?r verilen vizelerde bu tarih en gec 1 ekime kadard?r !!!
tabi bir de?i?iklik olmad?ysa bu konu ile ilgili !!!
benim de kpss niyetim vard? ama güzel i?ler biter diye kpssye girmeme karar? ald?meylülün ortas?nda dönmem gerekti?i için gitsem bile ne çal??maya ne gezmeye vakit kalacakt?.
helecan küpü
ben de girmesem mi diye çok dü?ündüm ama sonunda i?i ?ansa b?rak?p girme karar? ald?m ve çok ?ükür i?imi de buldum giden birisiyle konu?tum güzel bir yer dedi tavsiye etti.bakal?m görücez gidince.
?öyle de bi?ey var, bi daha kpssye girebilirim ama bi daha amerikaya gitme ?ans?m çoook zor![]()
helecan küpü
amerikay? tercih ediyorum yine dedönünce de ?ans?m? özel sektörde denerim
helecan küpü
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks