Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 10 Mart 13.30 Ankara Vize Görü?mesi 4.s?n?f

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watç?
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 10 Mart 13.30 Ankara Vize Görü?mesi 4.s?n?f

Mrb arkada?lar bugün bi arkada??mla Ankara'da vize görü?memiz vard?.görü?me saatinden 15-20 dakika önce konsoloslu?un önüne ça??rd?lar herkesi ve s?rayla isimler okunmaya ba?land?.x-ray cihaz?ndan geçtikten sonra fortis bank makbuzu pasaport trasnkript ds formlar? gibi belgelirimizi ald?lar ve s?ra numaras? verip görü?me odas?na geçtik.önce s?ra numaras? yanan parmak izi vermeye gitti ve ikinci s?ra numaras?n?n yanmas?n? bekledik.iki görevli vize mülakat? yap?yordu ve 1.gi?edeki görebildi?im kadar?yla benden önce iki ki?iye red vermi?ti biraz korktum orda in?allah 1.gi?eye denk gelmem diye dü?ünüyordum çünkü 4.s?n?f?m ama okulum uzuyor biraz riskliydi yani benim durumum o yüzden ne kadar kolay birine denk gelirsem iyi olucakt?.arkada??m?n s?ra numaras? ise benden iki önceydi ve 1.gi?ede numaras? yand? ve görü?meye girdi ç?kt???nda ise yüzünde rahatl?k ifadesi vard? hemen arkas?ndan benim numaram yand? 1.gi?ede ve bende biraz korkarak girdim görü?meye..ve aram?zdaki konu?malar ?öyleydi..

G:Hi.How are you?
    B:I'm fine thanks and you?
    G:I'm good thanks.
    G:What are you departments?
    B:My department is Bussiness adminstration
    G:What class are you in?
    B:I'm forth year but My school is extended.
    G:When will you graduate your university?
    B:?t will be finish next year.
    G:What's your GPA?
    B:My GPA is 2.49..
    G:Where will you go in usa (O s?rada bilgisayara bi?eyler yaz?yordu ve cümleyi biraz yuvarlad? ben anlamad?m ne dedi?ini ilk önce ne i? yap?caks?n anlad?m bende k?s?k sesle Housekeeping dedim sonra bilgisayardan bana döndü what dedi bende hemen de?i?tirdim I will go to vermont I will be working at hotel and I will be Housekeeping dedim (Ama hala ne dedi?ini bilmiyorum )
    G: okey
    (Sonra DS ve sevis formum olmad??? için beyaz bi ka??t ç?kard? ve eksik belgeleri i?aretledi sonra formlar?n?z geldi?inde tekrar gönderin gibi bi?eyler dedi ama tam anlayamad?m)
    G:Have a nice day dedi gülümseyerek
    B:Thank you have a nice day...dedim ve ayr?ld?m gi?eden.

Görü?me anca 1-2 dk felan sürdü.olumlu geçti gibi geldi ama tam bilmiyorum ne olaca??n?.Bu arada Arkada??mada beyaz ka??t verdiler in?allah ikimizde al?r?z vizleri.

Gerçekten insan çok korkuyor ama bana sorduklar? gibi (Hatta arkada??mada bana sorduklar?n?n ayn?lar?n? sormu?lar)hep ayn? tür soru soruolar biliyorum bana da herkes stres yap?cak bi?e yok dedi yine de biraz stresliydim ama gerçekten rahat olun çok kolay geçio görü?me zaten 1-2 dk bi?e sürüo onunda 1 dakikas?nda görevli bilgisayara bi?eyler yazarak geçiriyor
    Konu K.Sinan tarafından (10-03-2010 Saat 11:20 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)