.............
.............
Konu fatihhmutlu tarafından (21-06-2012 Saat 11:35 PM ) değiştirilmiştir.
...............
Konu fatihhmutlu tarafından (21-06-2012 Saat 11:34 PM ) değiştirilmiştir.
lasvegas to flor?da ordanda to new york 3880 milyani net olarak 3880 mil = 6 244,25472 kilometre
buradaki mesafe hiç durmadan gidilirse google ?n hesab?yla 2 gun 16 saat yani yakla??k üç gün sadece yolda gececek zaman en az iki sürücü olmas? gerek saglam para
ve yeterli zaman yap?labilirmi imkans?z ama zor de?il
bence biraz daha anl?k ya?amaya adapte olun gitmeden orada hüsrana ugramay?n bu organizasyonu biz oaradayken bile zar zor yapt?k buradan organize etmek çok zor kimsenin oarad ne ya?ayacag? belli degil bence gitmeden kimse kimseye söz vermesin buardan !!
ama yapabilirseniz mükemmel olur onu söyliyim art?k karada ölmezsiniz yani![]()
zencilere dikkat, onlar ssenin altini ustune getirmesinler sonra
Peki.
azuhazu sen zzencilerden bir darbe yedin galibabizim Matti de göndereyim sana o zman
![]()
milletin o kadar gezmeye parasi olsa zaten turist vizesiyle gider.ucma bu kadar.sana cvp verende kabahat.senin matti sende kalsin.
Peki.
nereye yapiyorsun bu tatili, yukarda hesapalanan rakamlari ve sorulan sorulari gormedin herhalde.Rahmi koc bile senin yapmak istedigin tatili yapmadi.watciya gore bir sey degil bu.Nj den lasvegasa tatile gidip geri nj ye donenini gordum ama senin hayal ucuk.selametle.
Peki.
....................
Konu fatihhmutlu tarafından (11-03-2010 Saat 05:14 AM ) değiştirilmiştir.
las vegasta kumarhanelerin fotolarini cekmeyi unutma.
Peki.
de?erli arkada?lar?m gerildiniz birden bi ortam gerildi
sakin olun lütfen![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Asl?nda WAT ç?lar için özel turlar düzenleyen bir firma filan m? kursak abd de![]()
ekimde ba?l?cak turlar i?te 10 günlük filan paket tur halinde sat?lcak
![]()
![]()
süper i? heebirde burdaki firmalarla anla?can ö?rencilere dicekler orda tur düzenlencek kat?labilirsin tarz?nda
ahh hayaller hayaller![]()
nas?l olur sizde ABD ye yaz?n bir sürü WAT ö?rencisi geliyo???
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Hocam bende tak?labilirim seninlen ama dogu ve bat? yakas? olarak ay?rsak daha iyi iç kesimleri bo? ver.
Yani önce uçaklan vegasa gidip ordan los angles gibi yerleri gezdikte sonra floridaya uçup birazda orda sürttükten sonra new yorka gelinebilinir.
?yi planlamak gerekiyor benimde amac?m gezmek.
tak?l bizle ophelia nereye gidceksin sen![]()
kesin olmamakla beraber virginia beach gibi görünüyo
nereye gidersem gidiyim yaln?z?m ama sonuçtao son günleri yaln?z ve bilmeden gezmek istemem
ve virgina olursa yukar? do?uyada uzak
new jersey istiyodum ama bakal?m ya hay?rl?s? art?k gitmeden s?tk?m s?yr?d?l
siz nerde olucaks?n?z?
ophelia jerseye gelirsen görü?ürük![]()
helecan küpü
helecan küpü
@fatihhmutlu
Arkadas?m beklentilerini düsürmende büyük yarar var. Ben de ilk gidisimde gezememistim ve 2. sinde baya bir gezmeyi düsünüyordum, senin düsündügün gibi benim de isim iyi diye düsünüyordum. Gel gelelim ki hic bir sey yolunda gitmedi, ama fazla al?sveris yapmay?p doguyu 9 gün süper bir sekilde olmasa da gezdim. Bence simdiden plan yapma. Orada gidip 3-4 hafta 1.5 ay kadar süre gectikten sonra isinin durumuna, para durumuna göre bir degerlendirme yapar ona göre tatil planlar?n? yapars?n. Hem Dogu Abd, hem NY, hem FL tarafi, hem Chicago falan ucma bence simdiden. Watc?lar?n en cok tercih ettigi bat? veya dogu Abd gezme seklinde, sen tüm Abd kaps?yorsun nerdeyse. Ayr?ca arabayla gezme isi sadece bat? veya sadece dogu seklinde olur, Vegastan kalk?p FL a araba sürmeye kalkarsan hic durmadan 1.5 gün sürüyor ve 230$ civar? benzin gidiyorAllah korusun bunun bir de ar?zas? vs var, trafigi var, perisan olursunuz yollarda sonra. Aray? ucakla gecmek en ak?ll?ca yol, onun da 250-400$ aras? degisen maliyeti var. Dedigim gibi oraya gidip i?/para durumuna göre plan yapman cok daha faydal? olacakt?r. Eger her sey istedigin gibi giderse Dogu Abd gider 8-10 gün araba kiralar gezersiniz, ucakla Miami taraf? gider bir de ordan araba kiralars?n?z yukar? dogru gezerek c?kar NY a gider gezip TR dönersiniz. Kolay gelsin bakal?m...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
fatihmutlu,
çanakkaleli misinben sana planlar?nda e?lik edebilirim asl?nda ama bir ay benim için biraz falz oluyor. olsa olsa ilk bir haftada kat?l?r?m. dönü?te de türkiye turu veya interrail dü?ünüyorum. aç?kças? senin gibi hayalleri olan biriyle de tan??amad?m maalesef. belki ?u an dü?ündüklerin baz? sebeplerden dolay? olamaz ama en az?ndan yapabildi?in kadar? bile müthi? olur. ben arabayla nj'den los angeles taraflar?na gitmeyi planl?yorum. rotam?n içinde texas ve las vegas mutlaka olacak.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks